Öncelikle bu görüntü için özür dilerim ergenlik döneminden beridir bu sivilcelerle mücadele etmeye çalıştım ama geçmedi gitigim doktorlarda bana yardımcı olmadılar vitamin ilaçları kullandım kan tahlilleri yaptım ama kanımda mikrop ya da başka bir sonuç çıkmadı önerebiliceginiz doktor ya da kullabilicegim serum ya da başka bir şey varsa lütfen söyleyin yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim 🙏
Güncellemeler
+1 yıl
Allah razı olsun anlayışınız için de teşekkür ederim 🙏
Güncellemeler
+1 yıl
Görüntüler bana ait değildir benzer sivilce ve yaraların aynısı mevcut lütfen ön yargı yapmayın 🙏
Kalçamdaki sivilce ve yara izlerinden nasıl kurtulurum?
Cildiyeye git kardeşim. Önemli bir şey vardır belki geçmiş olsun.
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Allah razı olsun insanlar çok saçma sapan seyler yazmış sağlık bu sonuçta herkesin başına gelebilir benim piskoljim bozuldu kimse böyle birseyle karşılaşmak istemez :(
Anlıyorum kardeşim ama direk cildiyeden randevu al bekleme daha fazla. Kan tahlilerine bakarlar ona göre ilaç reçete yazarlar. Takma sen insanları. Geçmiş olsun tekrardan
Öncelikle görüntü için özür dilerim ama dediğim gibi bana ait değil erkeğim ve haliyle tanga giyicek halim yok. Sana tavsiyem Bence böyle durumdaki insanlarla dalga geçme yarın bir gün buna benzer bişey başınıza gelebilir hayat bu nerden vurucagı beli olmaz hayırlı günler dilerim
Bro bak şimdi görselde ki gö7ün kime ait olduğu zerre umrumda değil. Görsel genel olarak fazla itici 2. Olay ise burası cildiye değil. Cildiye doktoruyla görüşürsün ne yapılması gerekiyorsa o doktor arkadaş halleder.
Arkadaşlar bu görünler bana ait değil benzer şekilde aynı izler var kendi götümü çekip atıcak halim yoktu görüntüler için kusura bakmayın ama sağlık bu anlayışlı olun biraz sizinde başınıza gelebilir :(
Deniycem sagol kardeşim Allah razı olsun görüntüler içinde tekrardan söylüyorum bana ait değil kusura bakmayın cevap verdiğiniz içinde teşekkür ederim 🙏
Valla kardeşim gitim ama hiç yardımcı olmadılar o kadar para döktüm özel hastanelere gitim devlet hastanelerine gitim ama doğru düzgün bir doktora denk gelmedim en son dedim buraya yazıyım belki benimle aynı sorunu yaşayan birine denk gelirim de yardımcı olur
Doktora gitim hep aynı reçeteyi yazdıkları için mecburen buraya yazdım kullandığım ürünler bir işe yaramadı belki benimle aynı sorunu yaşayan biri vardırda denk gelirim yardımcı olur diye düşündüm yinede tavsiyen için sagol
Kardeşim salisilik asitli tonik ya da jeler var onları kullanabilirsin bende baya araştırdım ordan hakimim yinede bir araştır ona göre al ama işe yarıycagına eminim
Onun hakkında bir bilgim yok hiç jiletle alma gereksiniminde bulunmadım ama size tavsiyem lazere gitmeniz jiletle aldığınız için gözenekleri tıkamışsınız Allah korusun kıl dönmesine bile sebebiyet verebilir bence dikkatli olun
Ziaja akneli cilt temizleme jeli var yeşil renk onu kullanabilirsin şu an Gratiste 140 küsür olması lazım baya işe yarıyo eger maddi durumunuz iyiyse (bioderma ) sebium foaming gel karma yağlı ve akne eglimli ciltler için vücut jeli var mavi renk oda Şu an indirimde Trendyol ya da eczaneden temin edebilirsiniz Trendyolda daha uygun rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu hayırlı akşamlar dilerim🙏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Cildiyeye git kardeşim. Önemli bir şey vardır belki geçmiş olsun.
Allah razı olsun insanlar çok saçma sapan seyler yazmış sağlık bu sonuçta herkesin başına gelebilir benim piskoljim bozuldu kimse böyle birseyle karşılaşmak istemez :(
Anlıyorum kardeşim ama direk cildiyeden randevu al bekleme daha fazla. Kan tahlilerine bakarlar ona göre ilaç reçete yazarlar. Takma sen insanları. Geçmiş olsun tekrardan
Anlayışın için teşekkür ederim kardeşim vakit ayırıp cevap verdiğin içinde Allah razı olsun 🙏
Rica ederim kardeşim
Püüü mk sabah sabah görsele bak.
Böyle sabahın mk ya
Kardeşim yorumlara girip okuyun sonra yazın lütfen görüntüler bana ait değil.!
Sevmiyorum yorum okumayı. Kanka sana ait olmadığı için sevineyim mi?
Gorsel kötü kanka ya
Öncelikle görüntü için özür dilerim ama dediğim gibi bana ait değil erkeğim ve haliyle tanga giyicek halim yok.
Sana tavsiyem Bence böyle durumdaki insanlarla dalga geçme yarın bir gün buna benzer bişey başınıza gelebilir hayat bu nerden vurucagı beli olmaz hayırlı günler dilerim
Bro bak şimdi görselde ki gö7ün kime ait olduğu zerre umrumda değil. Görsel genel olarak fazla itici
2. Olay ise burası cildiye değil. Cildiye doktoruyla görüşürsün ne yapılması gerekiyorsa o doktor arkadaş halleder.
Bepanthen kremini dene
Deniycem zaman ayrıp yazdığınız için teşekkür ederim 🙏
Rica ederim
Sabah sabah reva mı lan bu
Çay içiyordum burnumdan çıktı yemin ederim
@Zatı_dehb Dantelli don mu giymiş la o bi daha bakamadım
Bu görüntüler bana ait değil benzer şekilde aynı izler var kusura bakma kardeşim
Ya senin mk sıcak su ile yıka düzenli
Hatta leğene doldur içine otur
Bende bakmam mk galiba dantelli
Arkadaşlar bu görünler bana ait değil benzer şekilde aynı izler var kendi götümü çekip atıcak halim yoktu görüntüler için kusura bakmayın ama sağlık bu anlayışlı olun biraz sizinde başınıza gelebilir :(
Ya bir çektir gir kanka sıcak su kullan sadece
Deniycem sagol kardeşim Allah razı olsun görüntüler içinde tekrardan söylüyorum bana ait değil kusura bakmayın cevap verdiğiniz içinde teşekkür ederim 🙏
Rica ederim ergenlik sivilcelerim bu şekilde geçmişti görseldeki gibiydi.
Ama benimki yüzümde ktkgkfkfkfjf
Sıcaksu yaşadığın zamanlarda alkolle temizle kolonya ya da dezenfektan
Geçmiş olsun 🤲Deniycem zaman ayırıp yazdığın için sagol kardeşim Allah razı olsun🙏
Hastaneye git krem veriyorlar
Valla kardeşim gitim ama hiç yardımcı olmadılar o kadar para döktüm özel hastanelere gitim devlet hastanelerine gitim ama doğru düzgün bir doktora denk gelmedim en son dedim buraya yazıyım belki benimle aynı sorunu yaşayan birine denk gelirim de yardımcı olur
Knka o zaman aktara git orada kesin çözüm bulunur
Bakıcam kardeşim sagol önerin için Allah razı olsun 🙏
Doktora git burdan tavsiye bekleme
Doktora gitim hep aynı reçeteyi yazdıkları için mecburen buraya yazdım kullandığım ürünler bir işe yaramadı belki benimle aynı sorunu yaşayan biri vardırda denk gelirim yardımcı olur diye düşündüm yinede tavsiyen için sagol
Bende kılarımı aldım sivilcelerime oldu
Kardeşim salisilik asitli tonik ya da jeler var onları kullanabilirsin bende baya araştırdım ordan hakimim yinede bir araştır ona göre al ama işe yarıycagına eminim
Peki
İnşallah faydasını görürsün geçmiş olsun hayırlı günler 🙏
Sağol jiletle alınca neden sivilceleniyorki
Onun hakkında bir bilgim yok hiç jiletle alma gereksiniminde bulunmadım ama size tavsiyem lazere gitmeniz jiletle aldığınız için gözenekleri tıkamışsınız Allah korusun kıl dönmesine bile sebebiyet verebilir bence dikkatli olun
Teşekkür ederim
Ziaja akneli cilt temizleme jeli var yeşil renk onu kullanabilirsin şu an Gratiste 140 küsür olması lazım baya işe yarıyo eger maddi durumunuz iyiyse (bioderma )
sebium foaming gel karma yağlı ve akne eglimli ciltler için vücut jeli var mavi renk oda Şu an indirimde Trendyol ya da eczaneden temin edebilirsiniz Trendyolda daha uygun rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu hayırlı akşamlar dilerim🙏
Teşekkür ederim çok iyisiniz bn ikinci defa aldım kalçamdaki kıları ola alakalı olabilirmi acayip kaşıntı oluyor