Sağlık Rekot kilonuz kac Şu an kacsiniz? bbelllyyplayer Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Güncellemeler+1 yıl en yuksek kac kiloyu gordunuz Rekot kilonuz kac Şu an kacsiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Esperanza12 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl 90 im şu an rekor kilom da bu 1 2 Yorumla bbelllyyplayer +1 yıl gommeye devam kral Yorumla Esperanza12 +1 yıl Yağlı değilim knk Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 112 falan şu anda 100 1 45 Yorumla bbelllyyplayer +1 yıl diyette misiniz hanfendi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yokk değilim şu an Yorumla bbelllyyplayer +1 yıl olmayin bence dee boyle daha guzel hatta keske hic zayifmalasaydiniz... Yorumla bbelllyyplayer +1 yıl burcunuz neydi aceba Yorumla bbelllyyplayer +1 yıl sus oyle seyler deme ban yeriz :D Yorumla bbelllyyplayer +1 yıl sildim bilerek soruna gelcek olursak yoksa sende mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yoo benim yok öyle şeylerim Yorumla bbelllyyplayer +1 yıl anladim peki ne dusunuyorsunuz bu konu hakkinda : D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Saçmalık olduğunu... Yorumla bbelllyyplayer +1 yıl neden ya bence degil gayet iyi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnsanın dış görünüşüyle ilgili bi takıntı varsa, o özellik gittiğinde ne kalıyor geriye? Yorumla bbelllyyplayer +1 yıl oyle tabikide hanfendi haklisiniz bu konuda ama olay bu degil ki tabikide kafa yapisi uyan birisi ile olur zaten onu sonuc olarak zamanla ogrendigimiz icin ilk etapta goruntuyu algilariz ama sonuc olarak Yorumla bbelllyyplayer +1 yıl ozaman yanilyiorsun diyelim yine kaldirdim ban yeme Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yanılmıyorummm Yorumla bbelllyyplayer +1 yıl hele ki burcun boga-basak-aslan-koc ise tamamdir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Değil Yorumla bbelllyyplayer +1 yıl yaniliyorsunuz hanfendi Yorumla bbelllyyplayer +1 yıl ya ne peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yay burcum. Şöyleki fiziksel bi özelliğe takıntılısınız. Yorumla bbelllyyplayer +1 yıl ah be yay hanfendisi yorarsiniz siz insani : D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye öyle dedin lslflslfld Yorumla bbelllyyplayer +1 yıl yoruyorsunuz hahah hemmm cokk kiskannc ama bi o kadar ozgurlukcusunuz kendiniz icin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendimiz için evet😅😅 Yorumla bbelllyyplayer +1 yıl bak sasirt bi kez yay hanfendisi ! sdfsf Yorumla bbelllyyplayer +1 yıl follow me Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şaşırmam ben çok düz insanımdır 😌 i can't follow, you're too young for me 😁 Yorumla bbelllyyplayer +1 yıl hmmm hadi inanalim barii haha. how do you now? you didn't ask my age :D Yorumla bbelllyyplayer +1 yıl know* Yorumla Cevap sahibi +1 yıl There is a place for your age and i can see there şdşflslf Yorumla bbelllyyplayer +1 yıl so what are you doing in this place haha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nothing, just for fun Yorumla bbelllyyplayer +1 yıl fun has no age , just tell me how old are you? Yorumla bbelllyyplayer +1 yıl im probably older than you :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl I'm 29 honey 😌 Yorumla bbelllyyplayer +1 yıl haha limit but it doesn't matter you are not my aunt just with 1 age differance :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nope, one age is big difference. Bcs you r child even you're older than us Yorumla bbelllyyplayer +1 yıl yorma yay kizi :D ne bu buyuk kucuk savasi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂😂 Yorumla bbelllyyplayer +1 yıl ben ne olursan ol yine gel diyorum , sen 1 yas buyugum toysun cocuksun diyorsun haha birakalim sunlarii lutfen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gelsem ne olacaak Yorumla bbelllyyplayer +1 yıl oyle konusurduk ederdik :D kahin degilim ki nolcagini bileyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sıkılırım ben hemen zaten boşveeer Yorumla bbelllyyplayer +1 yıl onu sıkıldıgında dusunursun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Attım takip Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Görmediğin için geri çektim soorryyy Yorumla
kaptankenan Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Rekor 87 şu an 74 kiloyum bi 3-5 kilo almam lazım 0 0 Yorumla
sedefffinci Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Rekor 52 şu an 49 0 1 Yorumla yanlizkurt68 +1 yıl @sedefffinci 95 şu an 70 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 92 rekor şu an 78 0 4 Yorumla bbelllyyplayer +1 yıl istemli mi zayifladiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla bbelllyyplayer +1 yıl oldu mu bu simdi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok güzel oldu Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Şu an 63 kiloyum 1 11 Yorumla Subayyyy51 +1 yıl Boyy Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 171cm Yorumla Subayyyy51 +1 yıl İdeal fizik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sağol Yorumla Subayyyy51 +1 yıl Öğretmen mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır Yorumla Subayyyy51 +1 yıl Ne peki? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hala öğrenci diyelim Yorumla Subayyyy51 +1 yıl Hayırlısı olsun yaş doğru değil o zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 24 yaşındayım Yorumla Subayyyy51 +1 yıl Yakinmis o yasa Yorumla
nedenyalnızım088 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl 100 kilo 0 1 Yorumla bbelllyyplayer +1 yıl suanda mi oyle Yorumla
Subayyyy51 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Sağlık konusunda 593 cevap paylaştı. 75 iyimi 0 2 Yorumla bbelllyyplayer +1 yıl iyi gibi tabi boyda onemli Yorumla Subayyyy51 +1 yıl 180 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
90 im şu an rekor kilom da bu
gommeye devam kral
Yağlı değilim knk
112 falan şu anda 100
diyette misiniz hanfendi
Yokk değilim şu an
olmayin bence dee boyle daha guzel hatta keske hic zayifmalasaydiniz...
burcunuz neydi aceba
sus oyle seyler deme ban yeriz :D
sildim bilerek soruna gelcek olursak yoksa sende mi
Yoo benim yok öyle şeylerim
anladim peki ne dusunuyorsunuz bu konu hakkinda : D
Saçmalık olduğunu...
neden ya bence degil gayet iyi
İnsanın dış görünüşüyle ilgili bi takıntı varsa, o özellik gittiğinde ne kalıyor geriye?
oyle tabikide hanfendi haklisiniz bu konuda ama olay bu degil ki tabikide kafa yapisi uyan birisi ile olur zaten onu sonuc olarak zamanla ogrendigimiz icin ilk etapta goruntuyu algilariz ama sonuc olarak
ozaman yanilyiorsun diyelim yine kaldirdim ban yeme
Yanılmıyorummm
hele ki burcun boga-basak-aslan-koc ise tamamdir
Değil
yaniliyorsunuz hanfendi
ya ne peki
Yay burcum. Şöyleki fiziksel bi özelliğe takıntılısınız.
ah be yay hanfendisi yorarsiniz siz insani : D
Niye öyle dedin lslflslfld
yoruyorsunuz hahah hemmm cokk kiskannc ama bi o kadar ozgurlukcusunuz kendiniz icin
Kendimiz için evet😅😅
bak sasirt bi kez yay hanfendisi ! sdfsf
follow me
Şaşırmam ben çok düz insanımdır 😌 i can't follow, you're too young for me 😁
hmmm hadi inanalim barii haha. how do you now? you didn't ask my age :D
know*
There is a place for your age and i can see there şdşflslf
so what are you doing in this place haha
Nothing, just for fun
fun has no age , just tell me how old are you?
im probably older than you :D
I'm 29 honey 😌
haha limit but it doesn't matter you are not my aunt just with 1 age differance :D
Nope, one age is big difference. Bcs you r child even you're older than us
yorma yay kizi :D ne bu buyuk kucuk savasi
😂😂😂
ben ne olursan ol yine gel diyorum , sen 1 yas buyugum toysun cocuksun diyorsun haha birakalim sunlarii lutfen
Gelsem ne olacaak
oyle konusurduk ederdik :D kahin degilim ki nolcagini bileyim
Sıkılırım ben hemen zaten boşveeer
onu sıkıldıgında dusunursun
Attım takip
Görmediğin için geri çektim soorryyy
Rekor 87 şu an 74 kiloyum bi 3-5 kilo almam lazım
80-81 falan şu an 75
Rekor 52 şu an 49
@sedefffinci 95 şu an 70
50 51
76 kg şu an