Güncellemeler
+1 yıl
Bende ileri boyut değilim okb bile değilsin demişlerdi hatta
Güncellemeler
+1 yıl
Okb takıntı yaşayan var mı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Evet
Merhaba okb gibimi
Evet
Niye ne oldu
Bende de var da öneriniz var mı
İlaçsız olmuyor çok zor, olmaz o dersende kisisel gelişim önemli, bunun nedenleri var takıntı boyutuna göre, o nedeni bulup üzerine çalışman lazim
Hayatı çok etkilemiyor demi doktora gidicem ama kafaya takıp stres olmiyim dimi tatildeyim de
Hayır fazlasıyla etkiliyor ne etkilememesi, ileri boyuttayssa , hayat performansını uykunu uyanmani yemeknyemeni bile etkiler, yinede panik yapma gidersin doktora ve bu teşhisi doktor koymsli zaten
Ben durduğum yerde stres yapıyorum da sonuçta ölüm değil yani demi takmamalıyım dönene kadar
Dönene kadar takma evet, anın güzelliği yaşa, dönünce bakarsın duruma, güzel anını mahfetme
Sen ilaçmı kullanıyorsun
Ben bıraktım ilacı ama zor oldu işte, şu an kullanmıyorum başa çıkıyorrum, kendini geliştiriyorsun bir süre sorna
Maşallah şu an iyisin yani
İzzet güllüyü izledin mi
Evet iyiyim gayette normalim, hayır izlemedim
İzlemelisin baya iyi çok doğru söylüyor hastalık değil bu diyoe
Bana bi tavsiyen var mı
Tavsiyem ancak zamanın geçtiğinin bilincinde olmak, zaman geçiyor, anı an da yaşa, birşeyleri taktiğin anlarda sebepsizce gül ve ne manası olduğunu düşün, kendini rahatlat, çok bunalirsan yerinde durma, hava almaya çok saat kaç olursa olsun, sürekli ddunecek kafaya takacaksin, kendine zaman ver, bir dakika de mesela , bir dakika gözden geçireceğim ve sonra kendimi bununla meşgul etmiyecegim, bunu yaparsan daha rahat edersin, ben tam olarak ileri boyut okb değilim, takıntı için doktora gittim ve ilaç kullandım , şu an kullanmiyorum ve iyiyim, sadece biraz daha zor
Bende tam ileri boyut değilim okb bile değilsin demişlerdi hatta
Tamam bendede takıntı işte okb olacak kadar değil, iyi bir şey bu. takma tatilini yap
Tamam çok teşekkür ederim
Rica ederim