Sağlık Sürekli çişim geliyor. Maydanoz suyunun böyle bi etkisi mi var? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Maydanozu kaynatıp içtim bugün.Sürekli sürekli çişim geliyor, maydanoz suyundan mıdır Sürekli çişim geliyor. Maydanoz suyunun böyle bi etkisi mi var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
yagmuuradam Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Sağlık konusunda 838 cevap paylaştı. İdrar söktürür ödem attırır o yüzden maydonoz etkisi 1 0 Yorumla
Firatm_1997 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Bi araştır bak kaynatılmış maydanoz suyunun yan etkileri var mı fiye 1 0 Yorumla
asdasfasdasd Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl E sorun ne işte işe gitsin gece altına kaçırmadğın sürece sorun yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ne kadar içiyorsunuz 0 25 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gerçi maydanoz suyunun öyle bir etkisi de var o yüzden çok abartmadan için Yorumla Soran +1 yıl 1L cam şişem var, ona göre yapıp toplam 3 4 saatte içiyorum. 2 gün yaptım, bugün ve yarın yapmayıp, diğer günler yinr yapacağım. Vücudum alışmasın. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çişin ne kadar sürede geliyor peki Yorumla Soran +1 yıl Hemencecik geliyor ahaha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynı benim gibisin desene 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Ödem atmak istiyorsan maydanoz suyu yap bak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Birde maydanoz suyu yapsam tuvaletten çıkamam ben kız Yorumla Soran +1 yıl ahaha hep mi çişin geliyor? ben diyetteyken böyle. eğer sürekli sürekli böyleyse dr görün, şeker hastalarının da çok sık çişi gelirmiş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya doktora göründüm etnik mesane mı ne dedi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu konuda hikaye çok bende Yorumla Soran +1 yıl etnik mesane nasıl oluyor? tüylü rastalı küpeler mi sarkıyor mesanenden? jsjh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne bileyim doktor garip garip şeyler dedi anlamadım bende anladığım tek şey sürekli çişimin gelmesi ve bunun için bez bile taktığım oluyor Yorumla Soran +1 yıl Ya kiyamam boş ver bırak acık olsun musluklar amann Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Altıma işemek garip geliyor ya mecburen bez kullanıyorum altıma işemek hoşuma gitse bez kullanmazdım utancım yokda Yorumla Soran +1 yıl günlük ped kullan? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya işediğim zaman şarıl şarıl işediğim için bez bile sızıyor bazen Yorumla Soran +1 yıl anladım, geçmiş olsun. maydanoz suyu filan içme bacı sen, arabayla maydanoz bahçesinin önğnden bile geçme Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha anlatsam neler var bende maydanoz bile yazmamam lazım Yorumla Soran +1 yıl jhjhj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sohbetin çok hoş ama Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim, bez muhabbetine bağlayıp durmadıkca senin de öyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim diyeyim o maydanozu da deneyeceğim Yorumla Soran +1 yıl Deneme denemeeee o idrar söktürüyor doktora danış Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam ya şaka yaptım Yorumla Soran +1 yıl tamam:* Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İdrar söktürür ödem attırır o yüzden maydonoz etkisi
Bi araştır bak kaynatılmış maydanoz suyunun yan etkileri var mı fiye
evet idrar söktürücü olduğu için
E sorun ne işte işe gitsin gece altına kaçırmadğın sürece sorun yok
Olabilir
Evt idrar söktürücü
Ne kadar içiyorsunuz
Gerçi maydanoz suyunun öyle bir etkisi de var o yüzden çok abartmadan için
1L cam şişem var, ona göre yapıp toplam 3 4 saatte içiyorum. 2 gün yaptım, bugün ve yarın yapmayıp, diğer günler yinr yapacağım. Vücudum alışmasın.
Çişin ne kadar sürede geliyor peki
Hemencecik geliyor ahaha
Aynı benim gibisin desene 😂😂😂
Ödem atmak istiyorsan maydanoz suyu yap bak
Birde maydanoz suyu yapsam tuvaletten çıkamam ben kız
ahaha hep mi çişin geliyor? ben diyetteyken böyle. eğer sürekli sürekli böyleyse dr görün, şeker hastalarının da çok sık çişi gelirmiş
Ya doktora göründüm etnik mesane mı ne dedi
Bu konuda hikaye çok bende
etnik mesane nasıl oluyor? tüylü rastalı küpeler mi sarkıyor mesanenden? jsjh
Ne bileyim doktor garip garip şeyler dedi anlamadım bende anladığım tek şey sürekli çişimin gelmesi ve bunun için bez bile taktığım oluyor
Ya kiyamam boş ver bırak acık olsun musluklar amann
Altıma işemek garip geliyor ya mecburen bez kullanıyorum altıma işemek hoşuma gitse bez kullanmazdım utancım yokda
günlük ped kullan?
Ya işediğim zaman şarıl şarıl işediğim için bez bile sızıyor bazen
anladım, geçmiş olsun. maydanoz suyu filan içme bacı sen, arabayla maydanoz bahçesinin önğnden bile geçme
Daha anlatsam neler var bende maydanoz bile yazmamam lazım
jhjhj
Sohbetin çok hoş ama
Teşekkür ederim, bez muhabbetine bağlayıp durmadıkca senin de öyle
Rica ederim diyeyim o maydanozu da deneyeceğim
Deneme denemeeee o idrar söktürüyor doktora danış
Tamam ya şaka yaptım
tamam:*