3. Günü falan su topladı silverdin sürüyorum sarılması gerekiyor mu sizce

3. Günü falan su topladı silverdin sürüyorum sarılması gerekiyor mu sizce
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun. Asla ve asla buz uygulaması yapmayın. Antibiyotik merhemler ve kremler oldukça iyi gelir. Silverdin kullanmanız şu an için en iyisi. Yapışmaz steril bandaj ile yanan bölgeyi örterseniz daha iyi olur mikrop kapmaması için. Oluşan kabarcıklara da lütfen dokunmayın. Kabuk bağlayacak yaranız lütfen asla soymayın, kaşınacak kaşımayın. Güneşten uzak tutun ve duş esnasında sabun, şampuan değdirmeyin. Nemli ve steril bandaj ile yarayı kapatıp düzenli Nemli ve steril olduğundan emin olduğunuz bir bandajla yanık olan bölgeyi kapatmak yaranın enfeksiyon kapmasını enfeksiyon kapma riskini önler. Bu yanık 2. derece bir yanık olduğu için pansuman ve ilaçlarla 3-4 haftaya kadar iyileşir ama iz kalma olasılığı da var. Kesinlikle kalır demiyorum ama ihtimal var. Tekrar geçmiş olsun..
Çok teşekkür ederimm
Öncelikle geçmiş olsun Benim de karnıma kızgın yağ dökülmustü ve çok kötü olmuştu kabarcıkları patlatmayın ve yanık kremi kullanmaya devam edin duş alırken o bölgeyi soğuga yakın ılık su ile yıkayın ve duş başlığı tazzikli olmasın acıtıyor deterjan şampuan gibi şeyler beni biraz rahatsız etmisti o dönem yanığın geçmeye başladığı bir dönem oluyor o dönem iz kalmaması için doktorunuzun önerdiği bir iz kremi kullanmaya başlayın derim ben o dönem aynısefa kremi kullandım iz de kalmadı nerdeyse yok gibi
Cevap
19Cevap
Geçmiş olsun bence doktora gidin acilen
Çok kötü yanmış ve doktora gittiniz mi? Çünkü önemsiz bir yanık değil ve uzman müdahalesi gerekebilir. Siz yine elbette elinizde ki kremi sürmeye devam edin ama doktora da gidin derim en azından uzmanın görmesi daha iyi olur geçmişler olsun..
Aloe vera sür, arı sütü sür, madecassol sür, bepanten sür. Geçer
Çok geçmiş olsun.. Mutlaka doktor kontrolü altına alınmalı hastaneye gidin..
Bunun sarılması ve antibiyotik ile kapatılması lazım enfeksiyon kapmamasi için
Hastaneye gitseniz yanık kremi falan sürün mikrop kapmasin geçmiş olsun🥺
Aktara git yanık için sana bir şey versin. Bi karışım verir iz bile kalmas.
Doktora git estetik yapılsın gerekirse onlar bilir iz kalmaması için çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun hastaneye gitmediniz mi? Hametan sürün
Gittim bezle sarıyor sadece onu evde kendim de sararım İnternet'e baktım yanik sarılmaz diyor kremlerim var silverdin madefix falan
İnşallah ya iz kalmasından korkuyorum
Yanık merhemi sur hala aci varsa yoğurt sür yeni olduysa
Kötü olmuş geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Acile git çok geçmiş olsun
Çok sağol
Doktora gitmen daha iyi olur. Geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Doktora görünmekte fayda var. Ağır bir yara gibi duruyor
Geçmiş olsun
Tesekkur ederim
Ooo geçmiş olsun kuzum ya devam et o kreme
Geçmiş olsun. Nöbetci Eczaneden ağrı kesici ve yanık kremini al. Islak temiz bir bez ile hava ile olan temasını kesersen ağrı azalır
Silverdin al heme eczanede nöbetçi yoksa iz kalir
Hastaneye falan git olm nolmusbbu
Gecmis olsun asko yanik kremi sur hemen
Keşke direk yumurta akını dökseydin izde kalmadan bir iki güne geçerdi
Merhem sor kesinlikle sarma
Yanık yarası sarılmaz derler. Geçmiş olsun.
Evet bende sarılmaz diye biliyorum teşekkür ederim
Slak mısın cemile, hastaneye gitsene
çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun
Suyun patlatılması gerekebilir
Her durumda sağlıklı birsey değil özellikle büyük yaniklarda iltihap kalabilir
Evde kendim patlatsam mi acaba
Acile git
Geçmiş olsun kıyamam
Oha baya kotu bu nela
Iz kalmadan gecmesi imkansiz iz kalacak bunu bil yani
Doktora git 🤦🤦🤦
Gittim dün hiç bir halt yapmadı anca sarıp duruyor bezle bide diyo ki koruyabilirsen orayı sarmama gerek yok iş yapmaya asla gönlü yoktu bu saatte pek müdahale edemem dedi saat 9 Du
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?