Risperdal kullanıyorum arkadaşlar
cipralex birde
Yan etkilerini bilenler var mı kullanlar ya da
cipralex birde
Yan etkilerini bilenler var mı kullanlar ya da
farklı psikolojik rahatsızlıklarda kullanımı yaygın olan ilaç. her dozu farklı etki yaratır, öyle ki ful dozu şizofreni tedavisinde yardımcı ilaç olarak kullanılır. ama yaygın kullanımı asperger sendromuna yöneliktir, temel etkisi saldırganlığı bastırmaktır. yalnız bir süre sonra tırnak yedirtir, sağı solu kopartır, etrafı mıncıklatır adama, yani ufak takıntılar da yapar.
böyle durumlarda tedaviye solian da eklenir. solian da yan etki olarak cinsel dürtüleri arttırır, rahatsız edici boyuta ulaştığında takıntı ve dürtü engellemesi için abilify devreye girer risperdalin dozu düşer. devamında hastanın dürtüler ve takıntılar haricinde farklı reaksiyonları olmassa solian ve risperdal aradan çıkarılır. yola navarin ile devam edilir ama sadece fiziksel takıntıların büyük bir kısmı halledilir. asperger sendromuna has herhangi bir konuya fazlasıyla takılma ve sosyal bozukluklar için abilify nin dozu arttırılır. ekstradan hastanın kendisini sıkmasını ve aşırı panik halini bastırmak için de trankobuskas la desteklenir.
tabiki dozlar ve ilaçların etkisi her hastaya göre değişmekle birlikte bunlar işin genel hatları, özünde prozac, lustral, tolvon gibi zemin yapıcı ilaçların bir kaç tık üstü, bir farkla bastırıcı değil daha çok düzenleyici bir ilaçtır. orta dozda çok ağır ve uyuşturucu etkisi yoktur.
Risperdalı kullandım ben. masum durur ama kullanmaman hayırlı, mümkünse başka bir ilaç yazsın doktorun yerine. Neden diyeceksin, bunu kullandıktan sonra gittiğim doktor benden beyin mr istedi hemen ardındanda risperdalı kesti, Prolaktini yükseltiyor kendileri. hormonal dengeni fena sarsabiliyor bilgine. Cipralex türevi cipram kullandım, hafif bir ilaç, azıcık uyuşturur onun dışında fazla bir zararı olmaz zannımca.
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar