Güncellemeler
+1 yıl
Başka başkaaa
Güncellemeler
+1 yıl
Eee

Beyler size de yapan oldu muydu, makas işareti v b. Ne gıcık harekettir. Hala yapanlar var sanırım çevremizde.
Kızlar siz yaptınız mı, yapar mısınız. 🤔
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet oldu.
Ne yaptılar bu şekil şaka mı
Ben geç yaşta oldum. Yani 14 yaşında oldum. Yok satırla kesecek. Yok testere ile kesecek. Bı de o zaman sünnet nasıl olduğunu bilmiyordum. Yok hepsini kesecek. Bu tür sözler duydum. Hatta teyzem ekmek bıçağını alıp korkutmustu.
Ekmek bıcağıyla mı 😀teyzen tm manyak derdi ne senınkiyle
Ya işte sözde şaka yaptı. Benim sünnette yaptı. Üstümde sadece gömlek don falan yok. Sunnetciyi bekliyorum. Evde salonun ortasında gel ben keserim dedi. Bir an gerçek sandım.
😂gel ben keserim mi dedi bi de. Yuh. Delirmiş mal meydanda elinde ekmek bıcakla diyor bunu.
Snde korkup kactın
Aynen zaten altta bir şey yok. Bı şeyini yakalamaya bakıyor. 😂 Salon da zaten kalabalık kacacak yerde yok.
Sandalye ye oturup yastık ile seyimin üstüne tutarak korumaya aldım. 😀
Komik 😀 teyze her türlü korkutur
😂ne eğlenmiştir ama teyzen o zaman.
İşe yaradı mı bari koruma
Teyzeden kurtardık. 😀 Ama sünnetçi den kurtaramadim. Oturduğum sandalye işlemin yapılacağı yermiş. Kirvem beni kaldırdı. Kendi oturup beni kucağına aldı. Ellerini benim bacaklarımin arasindan geçirip benim ellerimi tuttu. Resmen kilitledi. Hiç kipirdayamadim. Bunu kim bulmussa helal olsun. Sonrası malum zaten
Kötüymüş kacış yok şimdi iyi geliyo da o an cabalamışındır kaçmaya. 😛o halini gören kadınlar kızlar oldu mu😁
Tabi gördüler. Zaten onun için geldiler. Akraba konu komşu çok insan vardı. Kız olsun erkek olsun çocuklar akranlar vardı. Cabalasan bacakların yana doğru daha çok açılıyor. Bizimki kabak gibi meydanda idi.
O kadar kişi nıye alırlar :)) maymun mu oynuyo. Amma eğlenmişlerdir.
Yaş kactı
O zaman öyleydi. 14 yaşında oldum.
Nevet şu zamanda yok ya da az. Demiştin pardon.
Biraz geç olmuş ergen halinle
Ama tabii ki yanlış o zaman bilmiyorsun. Erkek çocuk olduğun için ayıp olmuyor.
Öyle tabı
Senin başına ne geldi?
Senın kadar olmadı :)) keseriz diyen oldu o kadar
Teyzen hayatta mı:))
kim keseriz dedi
Sünnet olmadım ki
Kücükken etmediler
Hristiyanım
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!