Bi kaç ay önce gözümde Astigmat olduğunu öğrendim ve gözlük aldım, uzun süre taktığım zaman çok başımı ağrıtmaya başlayınca doktor bi şey ayarı fazla gelmiş dedi başka bi gözlük yazdı , sürekli takmam gerekiyomuş dışarıda takmak istemediğim için lens aldım ama şimdi de lens kullanamıyorum, gözümde sulanma, bulanık görme ve baş ağrısı yapıyo hatta bazen midemin bulanmasına bile neden oluyo sorun ne anlamadım, ne gözlük ne de lens kullanabiliyorum, lens kullananlar bana yardımcı olursa sevinirim.
Güncellemeler
+1 yıl
...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Astigmatta gozde silindir sapmasi oluyor (turkce kelimesi budur umarim). Bu yuzden dogru lensi hemen bulmasi zor oluyor ben 6 cesit lensi denedikten sonra uygununu bulabildim. Bende de ayni problemler oluyordu 3-4 saat sonra surekli bas agrisi yapiyordu vs. O da tekrar olcturdum silindir ve goz numarami bu sefer daha dusuk verdi. Şu an kafa agrim vs yok ve guzel kullanabiliyorum. Yani diyecegim goz numaran veya sikindirinin numarasi yanlistir. ya da gozlerin kuru ve lensi sevmiyor.
Gözlerim kuru değil ama çok hasas, dumundan tozdan aşırı rahatsız oluyorum, gözlerim hem şıp şıp akar, bundan kaynaklı olabilirmi acaba, 3 çift lensim var elimde ama kullanamıyorum
Olabilirde doktor bunun hakkind abir sey demedi mi
Yok ya bi şey demedi 2 doktora gittim ama 2 side fıs çıktı
Benimde gözlük başta çok ağrı yaptı ama ben kullanmayı sevmediğim için ikisinide kullanmıyorum kullanmadan önce gözlerim ağrımuyodu kullandıktan sonra ağrıdı ne alaka ise
Benim takmasam ayrı taksam ayrı ağıryor ne yapacağımı bilmiyorum, 1 ay alışma süresi var diyorlar ama ağrıdan duramıyorum
Benim de öyleydi 3 ay geçti hala da gözlerim ağrıyor kesinlikle doktorların yanlış ölçümleri ve yanlış gözlük
Hatta benim gözlüğümde sağ gözümde özellikle iltihaplanma oldu damlaları kullandıktan sonra
Bi de kendim hiç bi şey takmadığımda daha iyi görüyorum, anlam veremiyorum
Yanlış numara vermis o zaman size tam şikayet edilmelik doktorlar yaa Allah'ım insan sağlığı bu kadar basite alinmamali
Benim sol 1,25 sağ 1 derece, gözlük tam numara ama lens ikisi de 1 derece, ağrıdan duramıyorum bi de tabi ki devlette randevu yok
Geçmiş olsunnn💗 göz çok hassas
Teşekkürler 🙏🥰
Rica ederim 🤍
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!