Doktorum bana 15mg zestat ve 20mg prozac verdi kriz anlarımda zestat içince 20dk içinde sakinlik hissi geliyor vücudum uyuşuyor ve gün boyu o uyuşukluk devam ediyor falan sabah prozac içince de keyfim artıyor saçma sapan gülüyorum her şeye size olan etkisi nedir?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben kullandım bir işe yaramadığı gibi iştah açtı sadece
Uyku hali, halsizlik, ayrıntılı dusunememe, kullanılmadığı takdirde yoksunluk hissi ,"ruh gibi geziyor"tabirini sıkça duyma
Beyni yavaşlatıyor bildiğin
Evet aynen öyle. ilk kullanımda daha kötü ama sonra vücudun alisacak
Zestat hayatımı kurtardı resmen. Uyuyamıyordum sabaha kadar ağlıyordum. Doktor 15 mg verdi ve aylar sonra ilk defa uyumaya başladım o ilaç sayesinde
Niye ağlıyordun canım?
bende çok uyutuyordu ama neşem yerine geliyordu bide dikkatim artıyordu anksiyetem azalıyordu
Zestat çok kilo aldırıyor dikkat et,
Evet uyandıktan sonra çok acıkmış oluyorum
Senin tanın ne?
Anksiyete bozukluğu
Anladım geçmiş olsun.
Teşekkürler
Leyla gibi gezersin tepki vermezsin
Cidden öyle
Gülmen gerekirken gülmezsin be insanlarin yüzüne boş bakarsin ben cok kullandm
Ne kullandın ve kaç mg?
Ataraks 100 dü sanirm
Senin sorunun neydi anlatmak istersen
Kaygı ve anksiyete krizi için verdi
Kimsesiz kalma korkusumu seni buna iten neden ne acaba
Zaten yalnız yaşıyorum
Tamam kuzum ama mutlaka birsey tetikler yasadigin ilişki olur veya aileden kaybettigin biri yani sorunun köküne inmen lazm
Kafanda sorunun ne oldugunu bulmadiktan sonra ilaclar gecici rahatlik saglar
İlaçların kötü anılarımı unutturacağını söyledi doktor
Yok öyle birsey ya iyi yanlarida silerse
Seni baskilar ilaclar ama anilar unutulmaz söyledigim gibi sorunun cevabini yine sen bulursun
Bilmiyorum da ilacın etkisindeyken zihnim boşalıyor bilinç bulanıklığı yaşıyorum düşünmemi engellemesi bile iyi bişey
Zestat dil altı uyku için
Prozac çok hafif
Bana etkileri pek hafif gibi gelmedi
Hafif sayılır , mutluluk hormonu salgılatir. genellikle anksiyete halinde reçete edilen bir ilaç. depresif dönemler içinde verilebiliyor. ama sakinleştirici ile aynı etkileri vermez. prozact diğer psikolojik ilaçlardan daha hafif genelde. ve kullandığında ruhsuz olma ihtimalin oldukça düşük. tabi kişiden kisisye değişen bir durum
Peki zestatla kullanmam sorun yaratır mı biri keyfimi arttırıyor diğeri uyuşturuyor
Doktorun ikisini beraber kullanmanı soylemediyse kullanma. uyusturan şey aslında sakinleştirici etkisi... takinti, stres, anksiyete, heyecan ya da panikatagi engellemek için. keyif verense dopamin salgilatan, mutlu olmanı sağlayan ilaç. pek sorun olacağını sanmam. Zaten aynietkiye sahip iki ilaç verilmez. ikiside yatıştırıcı özelliğe sahipse mesela verilmez.. ama farklı özelliklere sahip olanlar verilir. biri yatıştırıcı , biri mutlu olman için sagilanan hormon için. yinede söylemediyse kullanma
geçmiş olsun
Teşekkürler