Ben takmadım gitgide büyüdü enson bi muyane olayım dedim ilk ameliyetda 2 fındık kadar et parçası çıkardılar çene kemiğimi sıyırdılar 6 aya yakın o tarafımla yemek yiyemedim
Ağrısı yok zaten sadece ameliyat ağrısı cekerisn birkać gün o kadar 3 ameliyat oldum 6 bin gitti ama 2021-2022 senesi dişimi çıkarmak zorunda kaldrlar 2023 de implant yaptırdım 12 bin toplamda 18 bine mâal oldu bana
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kusura bakmayın beyfendi. Durun çekeyim
Sağlıkla dalga geçecek kadar kötü mü yetiştirdin kendini?
Tümör olsa ağır belirtilerle gelir. Belirtilerini yaşıyor musun sen?
20 lik dişim de çikiyor hangisinin ağrısı emin değilim
Bi diş doktoruna görün istersen
Mandibular torus dedigimiz kemiğin zararsız benign çıkıntılarindan gibi duruyor.
Bunun yerine bir dişçiye görünsen hani?
Görünücem ama ha diyince randevu bulamıyorsun ya hani ama ha diyince burada belki dr a denk gelebilirim yan HANİ.
Diş hekimi değilim ama kist olabilir
Evet kist diyor google da da
Kist ise giderek büyür bu erken teşhis konmalı
4 üne randevu aldım ama devlette ilgilenir mi bunlar bilemedim
Bilmiyorum ama Devlet dişe pek önem vermez en iyisi özlee gitmek bende de vardı 3 ameliyata girdim anca kurtuldum
Benimki büyüdü tabiki çok önem vermedim
Sende de mi oldu mu? Nasıl anladın? Ne dediler
Ben takmadım gitgide büyüdü enson bi muyane olayım dedim ilk ameliyetda 2 fındık kadar et parçası çıkardılar çene kemiğimi sıyırdılar 6 aya yakın o tarafımla yemek yiyemedim
Yaa sen ciddi misin... Belirti yok dimi ağrı felan olmuyormuş zaten . Özelden mi oldun ameliyet ne kadardı çok pahalı mı
Ağrısı yok zaten sadece ameliyat ağrısı cekerisn birkać gün o kadar 3 ameliyat oldum 6 bin gitti ama 2021-2022 senesi dişimi çıkarmak zorunda kaldrlar 2023 de implant yaptırdım 12 bin toplamda 18 bine mâal oldu bana
Oha ... Devlete gittiniz mi hiç?
Devlete Rendevu bulamadım aburada Suriyeli çok var herhalde onlara öncelik tanınıyor
Karikatür gibi hale getirdiler ülkeyi neden bunlar hala burada ya 😏 defolsalar da kurtulsak
Olabilir
Degil sadece uçuk
Kist de olabilirmiş
Kist deri üstünde çıkar diye biliyorum
Yok yanlışın var
O zaman bence bunu dermatologa göster
Deri hastalığı değil ki ☺
Anlaşıldı benden deva gelmez sjsjksks
Sen hasta bile edersin 😀😀
Hahahhahsh
Benim ağzım bunla dolu 22 yıldır
Bi kontrol ettirsene