Güncellemeler
+1 yıl
Güncelleme
Güncellemeler
+1 yıl
Biraz dokunduktan sonra ağrımaya başladı 😢

20 lik dişim çıkıyor diye ağzıma bakayım dedim böyle bir sertlik var diğer tarafta yoktu bu
İnternette tümör diyor çok korktum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben diyecektim aynı buna benzer bişey yan komşumda oluştu önemsemedi gitmedi sonra ilerledi dişçiye gitti dişçi onu genel cerraha yönlendirdi şimdi kemoterapi alıyor inşallah öyle birsey yoktur
Bunun dişle ilgisi yok yani
Oha gerçekten mi?
@Jaqu-Oo evet
Dişle ilgisi var, alt çenede çıkmak isteyen diş çıkamıyorsa zamanla tümöre dönüşüyor. Ani müdahale edilmesi gerekiyor. ama kemoterapi gödürecek kadar da mühim bir şey olduğunu sanmıyorum. Özellikle ben çok aksatmıştım belki bi 3-4 yıldır çektirmemiştim. Bir sıkıntı olmadı. Ara ara şişiyor apse yapıyor çok sık antibiyotik kullanmama sebep oluyordu ama kurtuldum.
Siz ciddi misiniz ya
Özele gitmeyeceksen, önce normal bi diş hekimine gidiyorsun sana sistem üzerinden “ endodonti” bölümünden randevu alabilmen için izin açıyorlar. Daha sonra endodonti bölümünden randevu almaya çalışıyorsun bu epey zor mhrs üzerinden alman lazım. Her sabah 10.00 da randevular yenileniyor sürekli 10 da kontrol etmelisin
@Jaqu-Oo devlet diş hastanesinin puanı 2 . Siz düşünün gerisini. Özelde fiyat ne acaba
@angelauppsh komşunuzun ki bu boyutta mıydı
Çok şükür değilmiş arkadaşlar kemik büyümesiymiş
160 boyum var ona değil buraya büyüyor slak.
Her zaman diyorum sağlıktan önemli bişey yok
E peki ne olacak? Geçmiş olsun. Nasıl bir kemik ya o?
@Jaqu-Oo zararsızmış istenirse cerrahi müdahale ile alınır dedi
Tıklattı yoksa bende inanmazdım. ekzostaz mış adı
20 lik diş çekimi için cerrahiden randevu alıcam zaten de artık bulabilirsem. Belki bunu da aldırırım..
İyi bakalım kötü bir şey yokmuş hadi gözün aydın :D
@Jaqu-Oo ay çok sağol ya... Telefonumda 10 tane sekmede tükürük bezi kanseri ile ilgili sekme vardı 😅😅 sağlık büyük lütuf gerçi adlan burcu olarak drama queenım biraz ölüme hazırlanmış da olabilirim 😂
çene rontgeni çektir orada belli olur.. bazen dişler çeneden bile çıktığı oluyormuş öyle bişi de olabilr
Evet röntgen çektirmedi ama kemiğe baya tıklattı
20 lik dişi çektirmek için çok geç kaldıysan tümöre dönüşebilir diye biliyorum. derhal endodonti uzmanına görünmen gerek
Ciddi misiniz.. Burada devlet hastanesi berbat özele gidicem
İyi yaparsın dikiş atabilirler, 3-5 gün rapor patlat
20 lik için mi bu yoksa şişlik için mi? Özelde fiyat ne acaba çalışmıyorum
Diş tam olarak çıkmış mı? Yoksa ete gömülü mü? Her ikisi içinde olabilir emin değilim senin öncelikle bir diş hekimine görünmen lazım. Doktor hele benim ağızımda ne var bi bak de. Hangi
Bölümden randevu alman gerektiğini öğren sonra da özele git. Sımdı burada yanlış yönlendirmeyelim. Endodonti biraz tuzlu olabilir bu operasyonun zorluğuna bağlı kimi 20 lik dis hemen çekiliyor kimisi uzun sürüyor ve dikiş atılması gerekiyor vs vs o yüzden ücrette farklılık olabilir diye düşünüyorum.
Gömülü diş
Pahalı olabilir bi gidip görünmen lazım.
Teşekkürler devlette randevu yok zaten