Arkadaşlar uyuyamıyorum 4 gündür yatanda sürekli kıvranıyorum bir sağa bir sola anlamadım giti korkuyorum artık yatmakdan….
Uyku haplarida denedim hiç etkisi yok ya
Uyku haplarida denedim hiç etkisi yok ya
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
psikolojik bu bi de çok düşünğyor musun?
Evet malsef … çok kötü şeyler yaşadım bu bu kaç gün önce
mesela ne yaşadın canım benim
Vallah ilişkim çok karisik bu son zamanlar annesinle biraz tartıştık kadinin söyledikleri ve bugün ucagim var ucakdan korkiyorum birde … bilmemm çok kafa takıyorum… bu aksmada aslında ya dalamasam diye uyuyamadım ya ölürsem diye … yine uyuyamadim baksana 😞
ateist misin
uçaktan ben de korkuyorum htta bu yüzden deniz yolu ile ya da yer altı tünellerini kullanıyorum sen de deneyebilirsin :)
annesiyle neden tartıştın kız
Elhamdülillah Müslümanım bununla ne alakası var?
benim ateist arkadaşlarım var onlarda geceleri uyurken ölmekten korkuyor aklıma o geldi sormak istedim yanlış anlama balım :)
sevgilinin annesini takma o ne hakla seninle tartışıyor
sevgilin ana kuzusu ile dikkat et derim
Hiç sorma sözde takı takmak istemiyormuş diye bana altın meraklısı dedi diye kavga ettim sonra da ben öyle bir şey demedim diye bana yalancı söyledi ben de bunu kendime yediremedim
Bana ne tavsiyede bulunursun ne yapmam lazım ki tüm bakara suresini açtım evde okuttum belki içim rahatlar diye ama ben yine panik atak yaşadım
Maalesef Almanya’da yaşıyorum Türkiye geleceğim bugün inşallah o yüzden korkuyorum😂😤
kız ben kaç kere almanyaya gittim deniz yoluyla gel korkuyorsan
sonra zaten arabayla geliyorsun
sevgilin bu duruma ne dedi?
kaynana durumuna
canımsın oğlan hiç beni korumadı kendisi de oradaydı kendisi de duydu her şeyi kadın çok iğrenç konuştu hiçbiri yediremedim kendime zaten ilk akşami kadınla konuştuktan sonra sürekli düşüncelere girdim onun söylediklerini sayıklardım ondan uyuyamadım…. Annemi kötüledi hiç kendinde sorun bulmuyor kendi yaptığını söylemiyor hep bizi suçluyor
canım benim sevgilin ana kuzusu evlenirseniz annemle yaşicam bile der üstelik seni korumamış bununla asla evlilik düşünme.
Herhalde ana kuzusu ondan sesi çıkmadı diye düşünüyorum canımsın canım bana diyor sen bunlara mı dayanamıyorsun diyor Allah Allah arkadaşım kadın bana iftira atıyor söylediklerini inkar ediyor bana takı takmıycaksa niye ben sözleneyim ki ben de o kadar masraf yapacağım sonuçta artı ben de kendime takılarımı ayarladım🫠
bu sevgilin ve ailesi seni kötü etkiliyor gençsin kendine yazık etme
olay takı değil balım kadın sana 1 altını bile çok görğyor
sana yemeğini bile vermez
Canımsın canım değil yalancısın dedi****
balım buna rağmen onunla sevgili misin
yazıklarımı dikkatlice oku
Ben seni çok sevdim herkes bunu bana söylüyor maalesef ayrılamıyor çok seviyom
Üst kılık kıyafetime karışıyorlar ben İzmirliyim arkadaşım diyorum ben sizin gibi çarşaflı olamam diyorum😐
canım benim duygular önemli değil mantığın devreye girecek
sen ayrılmazsan evlendikten sonra bu çocuk seni net bırakıcak
ve çok üzülüceksin acı çekiceksin keşke ayrılsaydım ondan önce diceksin
iş işten geçtikten sonra hiçbir şeyin önemi kalmayacak
Erkek arkadaşım bana diyor ki ben seni ekstra denedim diyor acaba diyor annemin babamın önünde diyor susabilecek misin diye diyor ben normalde çok fevri bir insanım bağırırım çağırırım saygı bozarım yani bana saygısızlık yaparlarsa çünkü kendimi korumasını iyi biliyorum ama oğlan bana gelmeden önce sakın ağzını açma dedi diye sustumama bu da bana hiç iyi gelmedi
hayır denemeyle alaksı yok seni kötü hissettirmek için öyle söylğyor sakın manipüle etmesine izin verme
sen değerlisin ve sana yalan söylemesine izin verme
ne olursa olsun erkek kadınını korur
bu seni sevmiyor
Sebep korku düşünce
Çok doğru ama nasıl engel olabilirim ki
Psikolojik
Nasıl gidicek yaaaaa korkuyorum ama hep yataga gitigimde
Takmayacsksin anı yasa
Yapıyorum
Ama bugün ya dalamasam ya ölürsem diye korku yasadim
Korkma zaten öleceksin
Benim yaşadığım herhalde panik atak olabilir olabilir mi?
Evet panik atak
Sağ ol🫶🏼
Dikkat et kendine