Sağlık Dudağım neden yara oluyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Çok yalayinca yara oluyor dudağım üstü nemlendirmek için yaliyorum ama yara oluyor hep ucuk gibi Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar fesatliga çekmeyin cidden yara oluyor nromal dudak Dudağım neden yara oluyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Heimdalll Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Agzina buyuk geliyor demekki 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ne diyosun mal ne fesatsiniz normal dudak Yorumla Heimdalll +1 yıl Neyi yaliyorsun Yorumla Soran +1 yıl Dudakları hani nemlendirmej için kuruyunca bir yalarsin ya hiç mi yapımoyon Yorumla Heimdalll +1 yıl Yooo yalamiyorum ben Yorumla
İyiinsanlarhalavar Takip Et Master Yaş: 29 , eic 77% +1 yıl Islatma sürekli 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sen de de oluyor mu tek ben de mi var bu ya da farklı bir sebepten mi oluyor soğuktan felan Yorumla İyiinsanlarhalavar +1 yıl Soğuktan Yorumla
Fhjnfdhjf Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yaladigin icin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Siz de de oluyor mu yoksa soğuktan felan mi oluyor anlamadım Yorumla Fhjnfdhjf +1 yıl Ben yalamam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Agzina buyuk geliyor demekki
Ne diyosun mal ne fesatsiniz normal dudak
Neyi yaliyorsun
Dudakları hani nemlendirmej için kuruyunca bir yalarsin ya hiç mi yapımoyon
Yooo yalamiyorum ben
Islatma sürekli
Sen de de oluyor mu tek ben de mi var bu ya da farklı bir sebepten mi oluyor soğuktan felan
Soğuktan
Yaladigin icin
Siz de de oluyor mu yoksa soğuktan felan mi oluyor anlamadım
Ben yalamam
öpüşüyon mu