çok isterim ya 😄 zombili kaç film izledim kaç oyun oynadım bilmiyorum hiçbir aksiyon, gerilim, korku filmi bana şu senaryonun verdiği adrenalini yaşatamaz kxkvjxj
Bir grup arkadaş bir adaya kamp için giderler ve oraya da bir çeşit deney virüsü taşıyan bir uçak düşsün ve hastalık yayılsın iyide adada o arkadaşlardan başka kimse yok hastalık. kime. yayilacak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
çok isterim ya 😄 zombili kaç film izledim kaç oyun oynadım bilmiyorum hiçbir aksiyon, gerilim, korku filmi bana şu senaryonun verdiği adrenalini yaşatamaz kxkvjxj
Hangi. senaryo peki😀😀
Benim. senaryom mu
Alokaltak
Evet, guvenli bir adada ya da siginakta
Adada heyecanı olmaz ki la
Heyecan isteyen kim hsydydu
Znnwbzbwz zombi varsa heyecan da var
Adaya yuzerek gelirlerse yasa zombi kopekbaligi ada zor olur
Zombilerin yürümeye hali yok sen diyon ki yüzecekler , en iyisi bi markette mahsur kalmak
Market klise sen galiba sadece twd izledin
La. boş ver busuru bedava cikulata xnjenxnex
Sinirsiz degil ama
Ama ada senaryosu hiçbir filmde görmemiştim de oraya gelemeyecekleri için film devam etmez
Niye değil
Ya adanin yanina zombili gemi gelse ya da ucak dusse
Aaaa duuuuur
Bak şöyle olsun nzjnwz
Bir grup arkadaş bir adaya kamp için giderler ve oraya da bir çeşit deney virüsü taşıyan bir uçak düşsün ve hastalık yayılsın iyide adada o arkadaşlardan başka kimse yok hastalık. kime. yayilacak
Hastalik adada baslamicak oraya yasamaya giden kisilerin basina gelen olay bu ve 100 kisi falan olacaklar
Hmm yani adada az buçuk yerli. halk olacak diyosun
Ulan. ne senaryolar. var bende de satamadım. iste
Çok uğraştım. zamaninda
Taa Amerika da ki bi film şirketine bile yazdım dediler ki sadece oyunculuk eğitimi veriyoruz
Kotu olmus
Terk edilmiş bir sehirde