Bir yılda bile eskidi gibi sanki benim. Yani fena değil yine ama siz ne kadar süre aynı gözlük çerçevesi ve camı kullanırsınız?
https://hizliresim.com/qo8w1sr benimki bu.
Bir yılda bile eskidi gibi sanki benim. Yani fena değil yine ama siz ne kadar süre aynı gözlük çerçevesi ve camı kullanırsınız?
https://hizliresim.com/qo8w1sr benimki bu.
aynı gözlüğü kullanıyorum polo marka, bir öncekinde sorunlar çıktı yenisiyle değiştirdiler. sadece burun yastıkları sararıyor. bence eski durmuyor. ben hiç değiştirme düşüncesine bile girmedim. sen söyleyince aklıma geldi :D
Teşekkür ederim. Kaç yıldır kullanıyorsunuz polo marka gözlüğü?
öncekini 2 yıl kullandım, kulak arkasına gelen kısmı saydamdı ve içindeki demir yeşillendi ve çerçevenin üzerindeki katman yıprandı. değiştikten sonra da bi 2 yıl oldu sanırım emin değilim. ince çerçeve olduğu için görüş açın iyi. ben baya memnunum hiç şikayetim yok
Sorun yok o zaman. Tamamdır. Teşekkürler.
rica ederim :)
Cevap
2Cevap
Üç seneye yakındır aynı benim. Öncesinde lens kullandım hep artmıştı. şu an 23 yaşındayım. 14 yaşında gözlüm bozuldu
3 sene gözlük hala aynı camda aynı
Seninkini daha yuvarlak hali benimki de
18 yaşında takmaya başladım ben de. İlki başımı 2 ay sonra aşırı ağrıtmaya başladı ama bunda hiç sıkıntım yok. Doğru numara verildi muhtemelen.
Doğru numara olunca sorun olmuyor. Hatta bazılarının geriliyor bile numarası
Birde bende şöyle bir şey oluyor psikolojik herhalde anlamadım. Gözlerimi ağrıtıyordu bir ara doktora gittim. Bir sorun yoktu. Tekrar ağrırsa değiştiririm camı dedim hala ağrımadı 😂. Göz dışında bir kaç rahatsızlığım da aynı böyleydi. Bir hafta rahatsız olurdum geçmesini beklerdim. Doktora gidince ilaç almadan geçerdi 😂😂
Psikolojik olabilir mi acaba?
Büyük ihtimalle
Gözlük kullanmıyorum ki
Max 6 ay çiziliyor ve beni çok rahatsi ediyor
Acaba hor mu kullanıyorsunuz biraz? Benim de düşürdüğüm üstüne vs oturduğum oldu ama çok dikkat etmek gerek.
Değişik değişik kullanırdım eğer gözlük taksaydım
Çerçeve 3 4 sene cam senelik
4 sene
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?