Uyuyamıyorum çok etkilendim?

Acildeydim 2 saat önce gripten dolayı gittim acile bir kız getirdiler bagirisla tüylerim tiken tiken oldu bir baktım kızın eli yüzü kan içinde 20 yaşında arkadaşı arabayla uçurumdan takla atmış içinde oda varmış kadın doktor kalp masajı yapıyordu hadi yavrum dayan yavrum hala kulağımda sesi üstünü kestiler kot pantolunun kemerini açtılar düğmesini açtı doktor ağzına bişey soktular hava bastılar kızı öyle görünce içim gitti çok üzüldüm karnına kablolar bağlamışlar aşırı kötü oldum birde zayıf heryeri kan içindeydi ambulansta kalbi durmuş zor zar çalıştırmışlar hastaneye gelince tekrar durmuş herşeyi gördüm üstünü çıkardılar kestiler ortadan ikiye kalbini çalıştırmak için doktor çok uğraştı kalp masajı işe yaramayinca elektro şok yaptı çok kötü oldum çekilin diyor kızın kalbine basıyor şoku o ses hala kulağımda cihazdan gelen sesler ama kurtaramadılar herkes gördü ben yanına gittim yaklaştım baktım yüzü çok güzeldi ama kan içinde karnında kablolar bağlı nedense karnına bakınca çok ağladım çok içim yandı öyle görünce kot pantolunun kemerine baktım kasığında açmışlar kemeri düğmeyi kızın boxerinin yazısına kadar inceledim ben napıcam bilmiyorum beni çok etkiledi ben böyle şeylerden çok korkarım ama o bana korku vermedi ölmesini hiç istemezdim acaba acı çekti mi ölürken uyuyamıyorum içimde birşeyler var yanıyor
Uyuyamıyorum çok etkilendim?