Önemli bir şey olduğunu düşünmüyorum hanımefendi doktor olarak. Dediğim şeyler yok ise geçici bir şey olabilir. Ama aklınıza takılan bir şey olursa sorabilirsiniz
Kusura bakmayın bir genel bilgi olarak sordum. Ne zamandan beri var bu ağrınız? Ve iç tarafa yansıyan bir ağrı var mı yoksa sadece büyük dudaklar ve kasık mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Görmeden bişey diyemem
Elbette sapık bu soruyu soran sapık değil ama
sorumda ne var
Senin bi taraflarin ağrimiyor insaniz herseyden önce
Çok mahsumca haklısın
İdrarda yanma yan ağrısı var mı?
Hayir yok
Cinsel bir birliktelik oldu mu?
Ve adet bitiminin üzerinden kaç gün geçti?
Önemli bir şey olduğunu düşünmüyorum hanımefendi doktor olarak. Dediğim şeyler yok ise geçici bir şey olabilir. Ama aklınıza takılan bir şey olursa sorabilirsiniz
Cinselik yasamiyorum bakireyim
13 gün oldu bitti adet
sağ taraf sancı gelip gidiyor bende sicak su torbasi koydum kekik cayi içdim bakalim
Kusura bakmayın bir genel bilgi olarak sordum. Ne zamandan beri var bu ağrınız? Ve iç tarafa yansıyan bir ağrı var mı yoksa sadece büyük dudaklar ve kasık mı?
dudak bügün oldu ağrı bütün gün sançıdı
yürüyüs cok yapiyorum
Evde hareketler yapiyorum squat felan ondan mi aceba
Şöyle ki yumurtalıklarda yumurta gelişimleri sırasında da bu tarz ağrılar olabiliyor. Özellikle başlatan bir hareketiniz veya bir an var mı?
Olabilir. Siz mümkünse sıcak suyun içine oturmaya çalışın bir süre. Diner muhtemelen ağrısı
Tesekürler
Çok geçmiş olsun. Ama geçmezse bana istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz yardımcı olurum. Soruyu beğeniyorum bir sıkıntı olur da sormak isterseniz diye
regl misin
Yok gecen hafta bitti ama sanci var iste bilmiyom niye
rahatsız şekilde oturdun belki
Inan bilmiyorum bügün baya sanci oldu
sıcak değilde soğuk koy
Olmaz