Çok kötüyüm Allah kahretmesin napacağım?

Bakın asla bakımsız bir kız değilim öncelikle beni sorumdan yargılayacak varsa lütfen burdan çekip gitsin ben de insanım insanlık hali nolur anlayın yalvarırım dalga geçmeyin elim ayağım titriyor çok kötüyüm ben apartta kalıyorum bir kız var ne zaman lavaboya girecek olsam duşa giriyor en az 2 saat çıkmıyor yemin ediyorum size 1 veyahut 2 saat asla çıkmıyor lavabodan nefret ediyorum kapımı açıp kapadım bilerek ses yaptım çıksın diye 2-3 kez Allah’ın belası asla çıkmıyor odama yere 2 tane poşet serdim onun üstüne büyük tuvaletimi yapmak zorunda kaldım odamı tuvalet gibi kullandım elim ayağım titriyor gaz sıkışması oldu elim ayağım titredi yemin ediyorum ben bu kadar iğrenç biri değildim gaz sıkışması oldu ölebilirdim bile bu ciddi bir durum karnım şişti dini açıdan bana bir sıkıntısı olur mu lütfen yardımcı olun şimdi bunu çöpe atmak için bile bu kızı bekliyorum bıktım ben bu kızdan nefret ediyorum normal bi insan değil arkadaşı geldiğinde ben lavabodayken kapıyı açtı zaten türk de değil azerbaycanlı elim ayağım titriyor ya hala duşta

Çok kötüyüm Allah kahretmesin napacağım?