Sağlık An** fissur geçiren var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Güncellemeler+1 yıl Güncel An** fissur geçiren var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Lacostee6 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 86% +1 yıl Krem kullanicaksiniz° sıcak su buharına temas edeceksiniz° asitli tüketim yapmayacaksınız° acılı ve baharatli tüketimi yapmayacaksınız 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Deniyorum bakalım Yorumla Lacostee6 +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% +1 yıl Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hemoroid se şayet eczaneden kremini alabilirsin. Tamamen geçen bir rahatsızlık değildir o. Ama krem düzeltiyor. Kabızlık çekmemen lazım.. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Anal fissur makat çatlağı içte olduğu için krem sürmeye çalışıyorum ama geçmez gibi Yorumla gokantemur +1 yıl Hayır geçmez. Procto - Glyvenol kullan. Fitilleri de var ayrıca 👍🏻 asla kabızlık yaşamamalısın. Lifli şeyler tüket sık sık.. Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla gokantemur +1 yıl Rica ederim , geçmiş olsun. 👍🏻🌷 Yorumla
Mirtaza67 Takip Et Guru Yaş: 59 +1 yıl Sağlık konusunda 582 cevap paylaştı. Sıcak su banyosu ve kremle geçmezse botox igne uyguluyorlar. Şimdi ameliyort çok önerilmiyor. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Botox işlemini devlet hastanesi yapar mı ki bir de uyutuluyor mu iğne fobim var da😅 Yorumla Mirtaza67 +1 yıl Ben devlette yaptırdım ama iyneyi bana aldırdı çok acı verici birsey değil hemen uygulaniyor Yorumla Soran +1 yıl Anladım çok geçmiş olsun Yorumla Mirtaza67 +1 yıl Sizde geçmiş olsun. Başka sorunuz olursa özelden sorabilirsiniz Yorumla Soran +1 yıl Yok teşekkür ederim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bende var 2 yıldır geçiyor ara ara tekrarlıyor, 1 ay falan sürüyor geçmesi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Krem mi kullaniyorsunuz peki naisl geçiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet krem kullaniyorum kabizligi onleyici ilaç da bir ay falan kullandım beslenmeyi duzeltince geciyor bir de ıkınmamak gerek Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Acı, baharatlı, domates bunları sık tüketiyosan biri etkiliyodur seni ameliyat dedimi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Şu an krem geçmezse ona göre bir şey önerir ameliyat çok zor mudur bilmiyorum ama. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hım, zor degil lokal anesteziylede yaparlar ameliyat olsan da 1-3 hafta arası iyilesir krem bitene kadar kabız ishal olmamaya dikkat et biraz. Yorumla Soran +1 yıl Ederim sağ olun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geçmiş olsun rica ederim.. Yorumla
Komandoturk Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Basurun üst modeli çatlama 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hiç bilmiyorum ya Yorumla
Cobol Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 81% +1 yıl Geçmiş olsun iyleştinmi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hayır krem kullanıyorum ama ameliyat gibi sanki Yorumla Cobol +1 yıl Çok geçmiş olsun krem ile geçecek gibi değil ameliyat tek çare ise ol Yorumla Soran +1 yıl Korkuyorum ama bakalim Yorumla Cobol +1 yıl Korkma sağlık bu Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. Geçmiş olsun Çok mu sık kabız oluyorsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır aslında ama bir anda oldu çok zor ya. Yorumla Olgunvenetadam +1 yıl Bir anda oldu daha kendine oldu ki oldu Yorumla
Cemilekafa Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 98% +1 yıl Basur mu 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yok makat çatlağı Yorumla Cemilekafa +1 yıl Yakınım geçiriyor Yorumla Soran +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla Cemilekafa +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Krem kullanicaksiniz
° sıcak su buharına temas edeceksiniz
° asitli tüketim yapmayacaksınız
° acılı ve baharatli tüketimi yapmayacaksınız
Deniyorum bakalım
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Hemoroid se şayet eczaneden kremini alabilirsin. Tamamen geçen bir rahatsızlık değildir o. Ama krem düzeltiyor. Kabızlık çekmemen lazım..
Anal fissur makat çatlağı içte olduğu için krem sürmeye çalışıyorum ama geçmez gibi
Hayır geçmez. Procto - Glyvenol kullan. Fitilleri de var ayrıca 👍🏻 asla kabızlık yaşamamalısın. Lifli şeyler tüket sık sık..
Teşekkürler
Rica ederim , geçmiş olsun. 👍🏻🌷
Sıcak su banyosu ve kremle geçmezse botox igne uyguluyorlar. Şimdi ameliyort çok önerilmiyor.
Botox işlemini devlet hastanesi yapar mı ki bir de uyutuluyor mu iğne fobim var da😅
Ben devlette yaptırdım ama iyneyi bana aldırdı çok acı verici birsey değil hemen uygulaniyor
Anladım çok geçmiş olsun
Sizde geçmiş olsun. Başka sorunuz olursa özelden sorabilirsiniz
Yok teşekkür ederim
Bende var 2 yıldır geçiyor ara ara tekrarlıyor, 1 ay falan sürüyor geçmesi
Krem mi kullaniyorsunuz peki naisl geçiyor
Evet krem kullaniyorum kabizligi onleyici ilaç da bir ay falan kullandım beslenmeyi duzeltince geciyor bir de ıkınmamak gerek
Acı, baharatlı, domates bunları sık tüketiyosan biri etkiliyodur seni ameliyat dedimi
Şu an krem geçmezse ona göre bir şey önerir ameliyat çok zor mudur bilmiyorum ama.
Hım, zor degil lokal anesteziylede yaparlar ameliyat olsan da 1-3 hafta arası iyilesir krem bitene kadar kabız ishal olmamaya dikkat et biraz.
Ederim sağ olun
Geçmiş olsun rica ederim..
Basurun üst modeli çatlama
Hiç bilmiyorum ya
Geçmiş olsun iyleştinmi
Hayır krem kullanıyorum ama ameliyat gibi sanki
Çok geçmiş olsun krem ile geçecek gibi değil ameliyat tek çare ise ol
Korkuyorum ama bakalim
Korkma sağlık bu
Geçmiş olsun Çok mu sık kabız oluyorsun
Hayır aslında ama bir anda oldu çok zor ya.
Bir anda oldu daha kendine oldu ki oldu
Basur mu
Yok makat çatlağı
Yakınım geçiriyor
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim
O ne?
Makat çatlağı