Arkadaşlar sorum açık, sevgilimin ucugu vardı ve biz uzun uzun öpüştük aids falan bulasır mı ben de de sanırım ucuk çıkıyo
Cevabın nedir?
Aids vücut sıvıları ile bulaşır. Hangi sıvılarmış onlar? Kan, cinsel organdan salgılanan sıvı. Öpüşme ile bulaşmaz, eğer kanamıyorsa uçuk bulaşmaz bir şey. Anladın?
Onu geçtim de ne ara aidsli ilan ettin çocuğu, haberi var mı bari?02 Yorumla- Soran+1 yıl
Hayır yok yani öyle olup olmadıgını bilmiyorum ama ucugu vardı kanadımı kanamadımı onu da bilmiyorum siddetli öpüştük kafamı karıştırdılar ya
En İyi Cevaplar
Sevgilinizde aids mi varki bulaşsın, ama uçuk bulaşır uçuk bir Herpest virüsüdür, uçuk oluşur işin kötü tarafı ömür boyu sizle yaşar en ufak bir bağışıklık sistemi sorununda ortaya çıkar, korkuda bunlardan bir tanesidir.
00 Yorumla
AIDS başka yollardan bulaşır. Ve sevgilin AIDS miydi yahu?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
10Cevap
Tükürük, gözyaşı, ter, aksırık, öksürük, idrari, kan, cinsel ilişki kırasındaki sıvılar.
Eğer dudağındaki uçuk çatlaksa risk vardır.00 YorumlaAids anca kan ve cinsel yolla bulaşır öpüşerek bulaşan tek bir vak'a var oda öpüşmenin şiddeti ile dudakları kanamış olduğundan.
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
köy halkı: vizontele nedir ki?
bldy. başkanı: radyonun resimlisi... zeki müren'i hem dinleyecek; hem göreceksiniz...
c. y.: peki zeki müren de bizi görecek mi?00 Yorumla Ucukla herpes bulasir diye biliyorum
00 Yorumla- +1 yıl
Cinsel yoldan bulasir kardesm
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Sevgilin hastalıklı mı
00 Yorumla ucuk ile aids ne alakaki
00 YorumlaMiden kalkmadıysa aids'de bulaşmaz😁
00 YorumlaSevgilin aids miydi :)
02 Yorumla- Soran+1 yıl
bilmiyorum ki
- +1 yıl
Ucukla bulussa herkes aids li olurdu
00 Yorumla - Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl