Ben biraz dengesizim ya 😂 5 dakika önce ağlasam birden durduk yere gülmeye başlayabilirim. Gülme krizine girersem durduramam bir keresinde saatlerce saçma sapan bir şey yüzünden gülmüştüm 😂😂 bazen bu sebepten annemden dayak yiyordum
Bizim komşumuzun oğlunun adı Bekir deli Bekir diyorlar. Bende doktorun ismini içimden Deli Bekir diye düşündüm durduramadım kendimi 😂😂tam bir rezillik ya
Hahahaha baya hemde rezillik 😂😂bende şu an da işe gidiyorum yanımda duran iş arkadaşın adı Bekir 😂😂bizde ona Ebubekir Hacı Bekir deli Bekir falan diyoruz 😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Zannederim bu hastalık herhangi bir organın CA'sı. Özellikle evre 4. Maalesef geri dönüşü yok ve yakınlarına anlatmak benim için hiç kolay olmuyor.
Doktor musunuz
Evet
Gerçekten tedavisi var mı bu lanetin
Tedavisi evrelere göre değişiyor. 4. evre terminal dönem ve artık hastanın sayılı zamanının kaldığı dönem
2014 te tedavisi var mıydı? 🥺🥺 Yanlış hatırlamıyorsam aziz Sancar 2015 te kanser tedavisi için çok önemli bir ilaç bulmuştu
Akciğer kanseri
Dedem akciğer kanserinden öldüğü için yıllar önce ister istemez duygu basıyor
Allah rahmet eylesin
Amin Allah razı olsun
Sende duygusal birisin sanırım (sorunlarına bakayım neler varmış)
Bende babamı kaybettim. Bu hastalık yüzünden 9 yaşında yetim kaldım kardeşim 7 yaşındaydı...
Nerden anladın?
Ooo Allah rahmet eylesin
Derste ağlamandan dolayı
Amin teşekkür ederimm. Evet bazen kendimi tutamıyorum bazı konularda
Bu bende de var ve bazen saçma sapan bir filmde bile duygusal bir sahne olduğun da gözlerim dolar
Ben biraz dengesizim ya 😂 5 dakika önce ağlasam birden durduk yere gülmeye başlayabilirim. Gülme krizine girersem durduramam bir keresinde saatlerce saçma sapan bir şey yüzünden gülmüştüm 😂😂 bazen bu sebepten annemden dayak yiyordum
Bende öyle çok dengesizim olur olmadık şeyleri e gülerim ya da ağladım😂 başak burcu olmanın dezavantajları 😂
😂😂😂 ben doktora gitmiştim sıra beklerken doktorun adı Bekir diye yarım saat kahkaha atmıştım koridorda 😅annem çok kızmıştı
Neden ki Bekir olmasında ne gibi bir komiklik gördün ki😂😂
Bizim komşumuzun oğlunun adı Bekir deli Bekir diyorlar. Bende doktorun ismini içimden Deli Bekir diye düşündüm durduramadım kendimi 😂😂tam bir rezillik ya
Hahahaha baya hemde rezillik 😂😂bende şu an da işe gidiyorum yanımda duran iş arkadaşın adı Bekir 😂😂bizde ona Ebubekir Hacı Bekir deli Bekir falan diyoruz 😂😂
Benim yüzümden inşaallah ona bakıp gülmedin 😂 birde Ebu Bekir Sıddık var 😂
Yok gülmedim o arka koltukta 😂😂
İyi 😂😂😂
Aynen😂😂 sabah sabah iyi güldürdün😂
Daha hayatımın küçük bir anısı bu sadece 😂😂
Dahasını merak etmedim değil 😂😂
😂😂😂😂
😂😂😂takip edeyim bari seni
Okey h😂
Ewet ne yazikki bende kotu tecrube yasayaraktan kanser diyorum
Kanser mi oldun daha önce
Yok olan bi yakinim
Anladım
😥😥
Kendi hastalığım -,-
Kesinlikle kanser anneannem vefat etti 🥺
Kesinlikle kanser ve sma
Allah hastalık yüzü göstermesin
Kanser
Kanser lösemi
Şizoluğun
Sma 🥲
Anne babanın çok yakın akraba olduğu için genellikle öyle oluyormuş ben öyle duydum sma hakkında
Olabilir belki bilmiyorum ama kıyamıyorum hiç bebişlere
Eşcinsellik
Neden