Kız arkadaşım affetmiyordu beni. Her hayır dediğinde 1 ağrı kesici içtim :D Ne olacaksa ağrı kesiciden :D Ama ağrı kesici olduğunu söylememiş olabilirim... Sonuç yok :)
Mışıl mışıl uyudum sonra :D Acaba dedim istifra etsem mii falan... Ne gerek var ya uyu dedim :D :D Napayım çok aşıktım, her şey mantıklı gözüküyordu onsuz olmaktansa :) Sen neden merak ettin bu soruyu? Var mı öyle bir durum?
Ağrı kesicinin uyutma etkisi var mı uyku tutmayayınca deneyeyim 😅. Öyle tabi ki iyi sevindim bişey olmamasına. Sonra ne oldu barıştınız mı? Ben ekşide denk geldim. Hepimizin tebeşir tozu yutmak gibi anıları var da intşjar var mı merak ettim 😄
Yok yahu öyle bir etkisi :D Sadece yani sanki o çılgınlıkları yapan başkasıymış gibi gittim yattım, onu diyorum :) Kısa bir süreliğine barıştık ama, sonra yine olmadı :) Olmayacağı varsa, olmuyor. Bak ben de hiç tebeşir tozu yutmadım. Millet ateşlenmek için yapardı, çok saçma :D Kaç okuldan, ne gerek var yani? :D
Bide şey var oğlum intihar ettim havası atılmalık 😄 çok iyi ya. Rahat nasıl uyudun uyanınca ne dedin kendine yine ölmedik mi? Öyle ya olmayacağı varsa olmuyor ölmüyorsunda aşk acısı berbat bişey cidden çok saçma 😅 okuldan kaçmakta maharet isterdi herkes yapamazdı ya
Ahah kız gitmiş arkadaşlarıma anlatmış zaten iyi bakın o salağa diye :D :D Herkes duymuştu bana atacak hava kalmadı ^^ Uyudum valla ne bileyim. Uyanınca şükrettim oh dedim :D :D Evet o zaman iğrençti aşk acısı. Valla ben 1. sınıftan beri okula tek gidip geldiğim için, maharete gerek yoktu hiç. Yolumu değiştirmek kadar basitti ^^
Kıza bak 😅 senin yaptığınla hem kendi havasını atmış hemde senden intikam almış. Hayata yeniden hoş geldin o zaman 😄. Giderken evet gittikten sonrası zordu 😅. Ne bileyim ya o zamanlar taşkınlar havalı gelirdi heralde yoksa hiç bi anlamı yok 😅
He bu olay özelinde söylemedim, sonrasında yaşananlardan ötürü dedim :D Bir kız düşün, evlenmeden 1 hafta önce bile bana yazdı -.- Sinsiiiiii. İblissss :D :D Olduk mu birey? :)
Şimdi çoluk çocuk sahibi insan. Arkasından da kötü konuşmak istemiyorum. Ama kötü bir insandı gerçekten :) Bence sevdiğinden ya da hava atmak için değil, kötülük içindi. Unutmayayım diye her şeyi yapıyordu. Gece belli saatte gizliden aramalar, fake hesaplardan ekleyip onunla ilgili şeyler hatırlatmalar gibi :) Her şey vardı yani. Muhtemelen onu da sadece kendini hatırlatmak için yaptı, da o tren o istasyondan kalkalı çok olmuştu be ^^ He ya hakikaten ne gerek varmış? Sabah iş var şimdi, kim gidecek mesela? :D
Kötü bir insanmış kurtulmuşsun iyi olmuş. Vardır herşeyde bi hayır. Hepimiz gidicez mecbur 😄 mecbur olmasa iyiydi ama mecbur keşke sadece okula gidip gelseydik
Evet, ne kurtardıysan kardır ondan ^^ Hıı ortak kanayan bir yaramız var demek... He ya okul iyiymiş, ne bilelim o zaman :D Hocalar falan da söylerdi bak özlersin olm diye... Ama işte :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İlaç içerek intihar etmek riskli bir iş aslında. Ölmezsen felç kalma riskin olabilir.
Öyleymiş ekşide denk geldim. Lisedeyken bi arkadaşım etmişti. Bişey olmadı allahtan
Şanslıymış o zaman.
Bize öyle haber geldi. Sonradan okuldan ayrıldı gerçekmiydi yalan mıydı hiç öğrenemedik bi rivayetti
Psikolojik sorunları varsa gerçektir. Çevrenin bu soruyu sürekli sorması ile uğraşmak istememiştir.
Sevgili muhabbetiydi. Ayrıldılar diye yapmış çocuğa mesaj atmıştı. Çocukta senin söylediğini söyledi sorunları vardı onun diye sonrada birleşemediler
Doğrudur.
Bu soru tam olarak hangi evrene soruldu? Bi yanlışlık var
Ölmemiş olanlardan ergenlik hikayeleri için soruldu
Lisede edermiş gibi yapmıştım :) Bir şey olmadı.
Nasıl edermiş gibi yaptın hangi ilaçla ne kadar anlatsana
Kız arkadaşım affetmiyordu beni. Her hayır dediğinde 1 ağrı kesici içtim :D Ne olacaksa ağrı kesiciden :D Ama ağrı kesici olduğunu söylememiş olabilirim... Sonuç yok :)
Deli Çağlar en büyük dert sevgililer tabi. Ağrı kesiciyle intihar keyfi 😄 güzelmiş
Mışıl mışıl uyudum sonra :D Acaba dedim istifra etsem mii falan... Ne gerek var ya uyu dedim :D :D Napayım çok aşıktım, her şey mantıklı gözüküyordu onsuz olmaktansa :) Sen neden merak ettin bu soruyu? Var mı öyle bir durum?
Ağrı kesicinin uyutma etkisi var mı uyku tutmayayınca deneyeyim 😅. Öyle tabi ki iyi sevindim bişey olmamasına. Sonra ne oldu barıştınız mı? Ben ekşide denk geldim. Hepimizin tebeşir tozu yutmak gibi anıları var da intşjar var mı merak ettim 😄
Yok yahu öyle bir etkisi :D Sadece yani sanki o çılgınlıkları yapan başkasıymış gibi gittim yattım, onu diyorum :) Kısa bir süreliğine barıştık ama, sonra yine olmadı :) Olmayacağı varsa, olmuyor. Bak ben de hiç tebeşir tozu yutmadım. Millet ateşlenmek için yapardı, çok saçma :D Kaç okuldan, ne gerek var yani? :D
Bide şey var oğlum intihar ettim havası atılmalık 😄 çok iyi ya. Rahat nasıl uyudun uyanınca ne dedin kendine yine ölmedik mi?
Öyle ya olmayacağı varsa olmuyor ölmüyorsunda aşk acısı berbat bişey cidden çok saçma 😅 okuldan kaçmakta maharet isterdi herkes yapamazdı ya
Ahah kız gitmiş arkadaşlarıma anlatmış zaten iyi bakın o salağa diye :D :D Herkes duymuştu bana atacak hava kalmadı ^^ Uyudum valla ne bileyim. Uyanınca şükrettim oh dedim :D :D Evet o zaman iğrençti aşk acısı. Valla ben 1. sınıftan beri okula tek gidip geldiğim için, maharete gerek yoktu hiç. Yolumu değiştirmek kadar basitti ^^
Kıza bak 😅 senin yaptığınla hem kendi havasını atmış hemde senden intikam almış. Hayata yeniden hoş geldin o zaman 😄.
Giderken evet gittikten sonrası zordu 😅. Ne bileyim ya o zamanlar taşkınlar havalı gelirdi heralde yoksa hiç bi anlamı yok 😅
:D Di mi sinsi kadın -.- Yılaaaan...
Di mi? Ne anlamı olabilir Allah aşkına? Şarlatanlık. Ama o yaşta güzel geliyor :)
Zamanında sevmişsin şimdi sinsi yılan da demeyelim 😅 fenaymış diyelim. Güzel yıllar birey olmaya varlığımızı çabalamaya çalıştığımız yıllar.
He bu olay özelinde söylemedim, sonrasında yaşananlardan ötürü dedim :D Bir kız düşün, evlenmeden 1 hafta önce bile bana yazdı -.- Sinsiiiiii. İblissss :D :D Olduk mu birey? :)
Niye sana yazdı sevdiği için mi?
Yoksa havasını atmak için mi? 😄 olduk öyle böyle işte yokmuşta gerek
Şimdi çoluk çocuk sahibi insan. Arkasından da kötü konuşmak istemiyorum. Ama kötü bir insandı gerçekten :) Bence sevdiğinden ya da hava atmak için değil, kötülük içindi. Unutmayayım diye her şeyi yapıyordu. Gece belli saatte gizliden aramalar, fake hesaplardan ekleyip onunla ilgili şeyler hatırlatmalar gibi :) Her şey vardı yani. Muhtemelen onu da sadece kendini hatırlatmak için yaptı, da o tren o istasyondan kalkalı çok olmuştu be ^^ He ya hakikaten ne gerek varmış? Sabah iş var şimdi, kim gidecek mesela? :D
Kötü bir insanmış kurtulmuşsun iyi olmuş. Vardır herşeyde bi hayır. Hepimiz gidicez mecbur 😄 mecbur olmasa iyiydi ama mecbur keşke sadece okula gidip gelseydik
Evet, ne kurtardıysan kardır ondan ^^ Hıı ortak kanayan bir yaramız var demek... He ya okul iyiymiş, ne bilelim o zaman :D Hocalar falan da söylerdi bak özlersin olm diye... Ama işte :D
Gerçek hayata hoşgelmedik ama geldik ne diyeyim. İyi işler 😄
Maalesef :) Tenküü sana da iyi çalışmalar şimdiden. Hoş sohbetin için de teşekkür ederim :) İyi geceler.
İntihara giriştiniz mi diye olmalı soru
intihar eden demek ölmüs demek
Evet haklısın güncellicem
Ben yaptım.. 4 gün hastane 1 gün yoğunbakımda yattım 8. sınıftım
Of of çok fena 🥺
Ekşide denk geldim de çok ağrılı diye. Gençlik insanın gözü ölümü kolay görüyor
Şimdi bile düşünüyorum.. Ama işte yapmamam gerekli
Hep kustum midemi yıkadılar ölümden döndüm açıkcası kana karışmıştı
Keşke ölmek istediğimiz zaman bir anda uçup gidiverse can bedenden. İntiharın her yolu ızdıraplı maalesef
Öldüm tekrar dirildim
İyi bari
Mezardan mi soruya cevap verecek o kişiler
Ölmemiş olanlardan ergenlik hikayeleri için soruldu
Hmm tamam o zman ölmeyen. Varsa
İnş vardır
İnslh.. sende öyle yapma sen deneme sonra ölürsen geri dönüşü olmaZ
Niyetim olsa buraya sormazdım direk denerdim. Ama bir intihar yolu seçecek olsam bu olmazdı zannedersem
Seçmede dusunmede merakta etme korkaklarin işi kaçmak
Düşünmüyorum zaten. Korkaklar demeyelim kimin ne yaşadığını duygularını bilmeden peşin hüküm vermek doğru değil. O yol ayrımına gelmesin kimse
Gelmesin iste korkmasin kaçmasın Allah'tan korksun ki öyle şey dusunmesin
İşte o inancı taşımak herkese nasip olmuyor ki dünya derdiyle karar alınıyor arkada gözü yaşlı insanlar kalıyor
Aynen öyle işte Allah herkesin içine iman Allah korkusu versin
Amin güç kuvvet de versin
Amin.. o zman kaldiramyacgi yuk vermesin
Doğru amin
Öldüm
Ssdfsa komik
İntihar etmek ölmek demek zaten kız intihara teşebbüs oluyor o
Haklısın valla 😅 ayıp ettim
Hayır etmedim