Idrar yollarimda cok fazla iltihaplanma war 3 kez anyibiyotik kullandim hala war ne yapmaliyim?
Ilerde cocuk olmasina engel olur mu?
Ilerde cocuk olmasina engel olur mu?
Sistit illet bir hastalıktır, çok büyük bir ihtimalle tüm hayatın boyunca çekeceksin. O yüzden kişisel bakımına ve genital bölge temizliğine çok önem vermen gerekiyor. Antibiyotikleri kullan, suyu ihmal etme. Gebelik durumuna sorun teşkil edeceğini sanmıyorum.
Hayır, mâni olmaz ancak doktoru da aksatmayın.
Her gün soğanı kaynatıp içerseniz faydasını göreceğinizi umuyorum.
hahaha ne soğanmış herşeye iyi geliyo dimi tipik dar kafalı koca karı mantığı
evet ben ağır ergen olabilirim burası tartışılır ama bilgin olmadığı konularda yorum yama soğan tuzlu hamur felan komik yani :)
Peki soğana devam
bayanları bilmem de benim idrar yolları enfeksiyonu teşhisi sonucu sperm seviyem düşmüştü uzmanına başvurman en sağlıklısı ihmale gelmez...
Idrar yolunla ureme yolunun bir baglantisi yok arkadasim. Ama kişisel temizligine dikkat etmeni tavsiye edebilirim
Cevap
4Cevap
ben de gecirmistim üşütmekten ya da naylon iç çamaşırından bile olabiliyor. ilerlerse sistite çevirir ve böbreğinde iltahap yapar benim ilerlemişti 10 gün iğne yedim şu an yok çok şükür. cipro diye bir ilaç var doktorlar onu verir genelde. bol su iç çok sıkıntılı bişey
Arkadaşım öncelikle doktora düzenli giderek tahlillerini devamlı yaptır. Ayrıca soğan kürü demişler fakat soğan kürü kist ve akıntı içindir, idrar yoluyla alakası yoktur. İbrahim saraçoğunun idrar yolu iltihabı için karnıbahar kürü var, google yazsan çıkar zaten.
Oo 2haftada bir yakalanirim :):) abtibiyotik pek bir ise yaramaz acikcasi :) cocuga falan engel olmuyor ama gunde en azz 1lt su icmeyi aksatma. camasirlarini utule ve ayagini sicak tut.
Soğan kürünü dene, ileride bebek için sıkıntı olabilirmi diyorsan gayet tabi bebek olursada bebeği olumsuz etkiler
Üroloji doktoruna git. İdrar yolunla rahim farklı şeylerdir. Bakma sen aynı delikten çıktıklarına. Çocukla alakalı bir sıkıntın olmaz inşaallah. Geçmiş olsun
Rica ederim. Kişisel temizliğine dikkat et. Silerken önden arkaya doğru sil. Dikkat et buna
Çok büyük sıkıntı olmaz ama daha dikkatli olman gerek ve uzmanla görüş çok antibiyotik dd iyi değil
şimdi ''purinol'' denen bir ilaç var suda çözünen bir efermasandır kendisi git eczaneden al 4 gün kullan bişeyin kalmaz
evet demeden kullanabilirisin hiçbir yan etkisi olmaz ve enfeksiyonu söker atar zaten suda eriyen böyle asitli bişey tadı fantaya benziyo
bunu bir doktora sorsan?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar