Dün Dr gittim ve metabolizma yı çalıştıran bir şey aldım, artık zayıflamak istiyorum ve bu aldığım şey 💯 zayıflatacakmış.. Çok az bir sürede kilo kaybedecekmişim çok mutluyum 🙂:)
Zayıflayınca yine neler değişir hayatımda? 3 senedir obezim çünkü
Dün Dr gittim ve metabolizma yı çalıştıran bir şey aldım, artık zayıflamak istiyorum ve bu aldığım şey 💯 zayıflatacakmış.. Çok az bir sürede kilo kaybedecekmişim çok mutluyum 🙂:)
Zayıflayınca yine neler değişir hayatımda? 3 senedir obezim çünkü
Kendini psikolojik bedensel daha mutlu hissedersin. Nefes alışverişin bile değisir. ses tonun da hatta:) Kalp sağlığın mutluluğun için cok doğru karar almışsın☺️☺️ Ama bu sürecinde detoks sularıyla desteklemen sana çok iyi gelir. Bu tok tutan ve kilo vermeyi ödem atmayı hızlandıran tarif kilo sorunum yok ama doktor diyetisyen tarifiydi kendimde beslenmem dengede kalsın diye hep yaparım.10 15 dal maydanoz saplarıyla 1 kivi 1 portakal yarım salatalık yarım limon suyu ve bir avuç kadar nar 1 bardak su blendırdan geçirip istediğim zaman içiyorum hem çok etkili hemde cok tok tutuyor sanada faydası olacağından yazdım. Umarım kısa sürede seni mutlu eden ve sağlıklı hissettiren bedenine kavuşursun🌸🌸
Rica ederim tatlım psikolojik anlamda da yazabilirsin her zaman istersen. Psikoloji mezunuyum sana elimden gelen kadar destek olurum🌸🌸
🌸✨🙏🏻tebessüm duygusu geçtiyse mutlu oldum demek benim için😇
Cevap
3Cevap
Pek çok şey değişir şüphem yok
Ruhen iyi ol da kilo kolay iş dert etme
Harika biseysin: )
😌👍👍👍👍
Kaç kilosun bukadar taktın
Boyun kaç nasıl 40 kilo aldın önce ona bakalım nekadar sürede sonrası kolay
Kaç kilosun
Hangi antidepresanı kullanıyorsun emojideki mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?