Danışmanız gerekli yardım edin?

Öncelikle bir psikolog terapiste gitmeyi düşündüm çünkü bu konu hakkında ne yapacağımı bilmiyorum 3 senelik bir ilişkim vardı sevgilim bizim ortak arkadaşımız ile (benim 2 yıllık onun 5 yıllık arkadaşı) ile sevgili oldu ve aldatıldım bunun üzerine çok zor bir süreç geçirdim sonrasında taşındık. Yeni okulumda bir çocuk ile çıkmaya başladık (2 kere çıkma teklifi etti ilkinde reddettim ama sonrasında herkes bana iyi biri olduğunu söyledi ve gerçektende öyle) çıkmaya başladık ve baya samimi olduk birbirimize hediyeler aldık, fotoğraf çekildik, video çekildik, editler yaptık, bana birbirimize bakarak şarkı söyledik, sarıldık, el ele tutuştuk, karnım ağrıyor diye tüm montları üstüme örtüp elimi tutarak destek verdi, uyurken elimi tuttu sonrasında oda uyudu, beni hep izledi, bende onu hep izledim kısacası o benim erkek halim bende onun kız haliyim bildiğiniz ruh eşiyiz sözlerimiz, düşüncelerimiz her şey aynı green flag diyebilirim bana istediğim ilgi ve sevgiyi veren kişi ama bundan birkaç hafta ailesi öğrendi. Ailesi karşı çıktı derken sonradan benim ailemde öğrendi ve benim ailemde sorun çıkardı. Kısacası iki ailede birbirini istemiyor fakat biz birbirimizi çok seviyoruz arkadaş kalalım dedik ama olmuyor ne düşman olabiliyoruz ne sevgili ne de arkadaş yapamıyoruz birbirimizi mıknatıs gibi çekiyoruz ne yapmalıyız bu süreçte lütfen yardım edin bittim ben artık mecalim kalmadı..
Danışmanız gerekli yardım edin?