Ya ben bu ilacı içince değişik oluyorum. Bir halsizlik filan çöküyor. Neden böyle?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 8 ay
Tranko Buskas ruhsal gerginliklere bağlı gelişen krampların tedavisinde kullanılan kırmızı reçeteyle verilen bir ilaçtır. Özellikle endişeden kaynaklanan sindirim sistemi sorunları ve adet dönemi rahatsızlıklarının tedavisinde kullanılıyor. İçeriğindeki ana etken maddelerden medazepam ruhsal gerginliklerin giderilmesini, hiyosin-N-butilbromid ise karın bölgesindeki mide, bağırsak vb. organlardaki düz kasları gevşeterek krampların giderilmesini sağlıyor.
Tranko buskas kafa yapar mı?
Tüm ilaçların olduğu gibi Tranko Buskas'ın da yan etkileri mevcut. Yaygın, seyrek, çok seyrek, öngörülemeyen yan etkileri şöyle:
Yaygın yan etkileri:
- Ağız kuruluğu,
- Deride kızarıklık ve döküntü gibi alerjik durumlar,
- Kalp atımlarında hızlanma.
Seyrek yan etkileri:
- Soluk almada güçlük,
- Solunum yollarında daralma,
- Soluk borusunda ani tıkanma veya şoka neden olabilen ciddi alerjik reaksiyonlar,
- İdrar yapmada güçlük,
- Sinirlilik, öfke, huzursuzluk, intihar düşünceleri, özellikle yaşlı hastalarda uyku bozuklukları,
- Anormal kanamalar ve deride morarmalar.
Çok seyrek yan etkileri:
- Baygınlık, sersemlik, akıl karışıklığı, bellek fonksiyonunda bozulma, geçici konuşma bozukluğu ve yürüme sorunu gibi hareket bozuklukları,
- Göz bebeklerinde titreme, puslu ve çift görme dâhil görme bozuklukları,
- Deri renginin sararması, idrarın kola renginde olması gibi karaciğer işlevlerinde bozulmaya işaret eden belirtiler,
- Nöbet benzeri kas krampları.
Öngörülemeyen yan etkileri:
- Adet bozuklukları,
- Cinsel isteksizlik,
- Uyuşukluk, uyku hali, yorgunluk, ilgisizlik, geç reaksiyon gösterme ve baş ağrısı,
- Bulantı, ishal veya kabızlık,
- Kan basıncında hafif düzeyde azalma,
- Terlemede azalma veya durma.
11 Yorumla- Soran8 ay
Sersemlik varmış yan etkileri arasında. Bundan böyle hissediyorum demek ki :/
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
- Gizli Üye(30-35)8 ay
Yapar içerisinde sakinleştirme ankisyeteyi giderme etkisi olan bir etken madde var
00 Yorumla - 8 ay
evet bi dönem ben de kullanmıştım sersem gibi oluyodum çok uyuyodum çok gevşetiyo
00 Yorumla - 8 ay
1 hafta 10 güne alışırsın
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)8 ay
Ne için verdi doktor?
00 Yorumla - 8 ay
Yapmaz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi