AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Biraz var gibi. Sırf bu görsele bile yürüyen var mı diye bakmaya geldim ve tahmin ettiğim gibi 😂 kas- iskelet filmine bile yürümüşler sjsjsj
Ya inanır mısın o fark ettiklerinin ben bile farkında değilim
Çok kez baktım ama hep kemiklere odaklandım ne bileyim hat kısmı hiç dikkatimi çekmedi
Ama KS halki şaşırmıyor her zamanki gibi😒😒
🤣 🤣
Skolyozz bu. Bende de var 7 derece böyle duruyor az gibi seninki de
🥹ağrın oluyor mu peki
Oluyor da ondan olduğunu sanmıyorum başka hastalıklarım var
Anladımm geçmiş olsun
Teşekkür ederim sanadaa🥰
Teşekkürlerr 💗
Rica ederim
izotretinoin kullanıyorsun kemik rahatsızlığın varsa ortaya çıkarır bende de skolyoz var ve çok bel ağrısı yapmıştı
Ortaya çıkarır derken Skolyoz durumunu derecesini vs etkilemez herhalde. Onun dışında normal bir bireyde bile çok şiddetli ağrılar yaparken bana daha çok etki ediyor. Hafif olan ağrıyı epey bir ağırlaştırdı. Sen de mi kullanmıştın
yani yaşından dolayı doğal ağrı kesici var vücudunda o yüzden hissetmiyordun ama bu ilacı içince ağrı ortaya çıktı
Doğal ağrı kesici ne oluyor
Hafif bir ağrım oluyordu yine ama yürümeyi engelleyecek düzeyde olmuyordu mesela
ya şimdi motor düşün sorunlu olsa da yağlı rahatça çalışıyor senin bu ilaç yağı azaltınca motordaki sorun ortaya çıktı
Keşke öyle çalışsa flkdlfö idare eder durumdaydı diyelim
Ah o ilaç zaten, neyse bir şey demiyorum 🥲
Yalnız örnek çok iyi lgkdlfkf
Fıtık falan mı diye düşündüm ben bunun
İçin ama siyatik sinirle alakalı diye de düşünüyordum ön tanıya öyle yazmış ekranda gördüm, asıl tanıda da Skolyoz vardı. Neyse cildiyeye sorduğumda da fıtık değildir kasla ilgilidir git bir görün sonra karıştırmayalım ne neyin ağrısı ilaçtan mı oluyor vs dedi de gittim. Yoksa gitmezdim. En az 3 senedir var bu ağrı ama dikkate alam yoktu..
bendeki skolyozdan çok daha fazla seninki yatarken bile uzun süre ayakta gibi ağrın olur doğal fıtık falan yok
Çok daha fazla ne demek ya🥹 o eğriliğe göre belirlenmiyor mu az gibi geldi bana gerçi bariz belli yamukluk
Evet öyle oluyor ama bu daha çok ağrı elektrikli süpürge kullanınca çıkıyor ortaya ilginç 😅 Arada bir nadiren yürürken ayaktayken ağrı girer ama anlıktır 1-2 saniyelik
Kaç yaşındasın
bendeki röntgene sadece dikkatli bakınca belli oluyor dış görünüşte hiç yok ama ben ciddi bir eğri hissediyorum ve ağrı çekiyorum yaşım 22 boy 189
Evet onu diyecektim. Bende direkt belli oluyor ama bazılarında o kadar belli olmayabilir incelemek gerek ancak o şekilde. Boy uzunluğunun etkisi olabilir mi diyeceğim ama benim durumuma bakacak olursak bununla alakası yoktur ahaha
Ama kız çocuklarında daha sık görülüyormuş
Nasıl hissediyorsun onu
Ağrı konusuna bir şey diyemiyorum tedavisi yok gibi konuştu bana doktor o zaman ömür boyu devam edecek bir durum. Ömür boyu zayıf kalacaksın dedi. Ki kilonun artması omurgaya daha fazla yük binmesi demek. Bir de kolojen kullanmamı önerdi
Bu gibi şeyler
doktorlar da mal olabiliyor kolojen falan alma boşuna dolandırıcılık o
Kemiklerin minerali için vs vs dedii
Senede 3 ay kullanmam 6 ay bir de kontrole gitmem gerekmiş
erkek bir doktora sor muhtemelen gülecektir sana
kadınlar güzellik falan çok kanmaya müsait bu konuda
Bu doktor erkek ama
İyi falan da diyorlardı kendisi için
Mesleğinde 30 yıl geçirmiş
yediğin herhangi bir protein zaten kolojenden oluşuyor insan vücudundaki çoğu yapı da kolojendir bu özel bir madde değildir kolojenler yediğinde sıradan aminoasitlere dönüşür. kolojenlerin artması için yemen değil üretilmesini sağlaman gerekir c vitamini ve bakır en etkili besinlerdir
Senin ekstra yapmış olduğun bir şey var mıydı peki bu durum için
yok.
Pekii
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim cevapların için, daha fazla darlamadan iyi geceler
iyi sahurlar
Sana da
darlayabilirsin
gecmıs olsun var gıbı duruyo bu nasıl fılm ayrıca memeler barız gorumus ucuna kadar :) fızık cok ıyı amaaa
Ne alaka ya manyak mısınz
Skolyoz var bende de var ordan biliyorum geçmiş olsun
Var gibi ama çekim pozisyonu, çekim şekli o anki duruş vs bunlar da önemli
Geçmiş olsun Skolyoz bu, tedavisi var.
Ameliyat mı?
Cerrahi müdahalenin yapılabilmesi için sırt eğriliğinin 45-50 derece olması lazım diye biliyorum. Devlet hastaneleri genelde baştan savıyor veya ilgilenmiyor. Bi arkadaşımın ablasında vardı skolyoz devlet hastanesi ameliyat etmedi. Özelde bi beyin ve sinir cerrahisi doktoru ameliyatı yapmıştı duruşu bile değişti kızın
Açıkçası dışardan belli olan bir şekil bozukluğu yok, bahsettiğiniz kişinin bariz bir duruş bozukluğu var mıydı bilmiyorum ama
Ameliyatı zormuş öyle dedi ve ben de derecenin ileri olması gerektiğini düşünüyorum
Sanki benimki o kadar değil, birkaç tavsiye verdi bana sadece yine de özele gitmeyi düşünüyorum
Onun ki baya belliydi tabi duruş bozukluğu vardı, sadece omurga mı diyim artık oraya takılan vidalar platinler vs bir süre ağrı yapmış o kadar ameliyattan sonra ortalama 1 sene kendini koru demişti doktor ona da. Tabi bunlar onun için. Senin ki belki daha hafif olur veya belki amelyiatsız sporla egzersizle de düzelebilecek birşeydir belki de
Bana ameliyat dahil hiçbir şekilde tamamen yok edemeyiz dedi de günlük yaşantını etkileyecek bir durum değil dedi ama tuhaf hissettim böyle tanıları almak falan 🥲
Sadece birkaç şeye dikkat etmem gerekir spor da önemli tabii ki. Teşekkür ediyorum cevabınız için
yürüsün ordan ne demek yok edemeyiz, başka doktora da görün kesinlikle
Gideceğimm
Musanın asası gibi nasıl omurga o hemde eğri
Var evet. Normal değil. Ama spor çözer
Evet var gibi
Doktor ne diyor
Varmış
Gecmis olsun trdavisi neymis
Yokmuş
Fizik tedavi?
Yok
Sadece bir sporla ilgilen güneş al süt ürünü tüket vs dedi
Gecmis olsun. Agrisiz problemsiz bir hayat dilerim
Teşekkür ediyorum
evet var
Var evef
Sence yok mu
Skolyoz
Evet
Ağrı var mı
Evet maalesef bir de bir ilaç kullanıyorum o da tetikledi
Elektrikli süpürge kullanınca oluyordu hafif bir ağrı
Şimdi o ilaçtan dolayı oturup uzanıp kalktığımda ayağımın üzerine basamayacak dereceye geldim
İlacın adı ne ben arvales kullanıyorum günde 3 defa gıdım faydası olmuyor
Sende de mi var
Bugün verdi ilaçları yarın alıcam yazıyordu bir bakayım
Ben 2 haftadır çalışmıyorum randevu bekliyorum
Bu ağrı hep devam mı edecek ya 🥲
Bunları yazıyorum ama hastadan hastaya değişir bence tekrar bir doktora git o yazsın
Edolar 300 mg
Paraflex
Omesek
Termo Sulidin
Günlük hayatını etkiliyor o zaman
Bu arada tetikliyor dediğim ilaç ağır bir ilaç onu cildiye verdi. Normal insanlarda bile bel ağrısı yapabiliyor bende daha kötü etki yaptı skolyozfan dolayo
Çalılabiliyormusun
Ağrın çalışmana engel oluyormu
Günlük yaşamı çok etkilemiyor
Skalyozmu
Evet
Korse feln dene