Zayif Kadin/Kizlardan hoslandigim icin zorbalaniyorum cidden bu kötü birsey mi?

Arkadaslar benim bugüne kadar sadece 1 kez balik etli sevgilim oldu oda 18-19 yaslarindayken 20 yasimdan beri su an (27) yasindayim. Hep zayif sevgilim oldu. Ve bundan dolayi cevremden ve arkadaslarimdan kötü yorumlar aliyorum. Köpekmisin kemik seviyorsun, kürdanlarin neyini seviyorsun, yok erkekle olsan ayni, memeleri yok neyi seviyorsun gibi gibi bir sürü kötü sözler duymak zorunda kaliyorum. Ama balik etli bayanlar bana hic cekici gelmiyor. Dönüp bakmiyorum bile. Bana nedense 1.65 boyda mesela 40-45 kg kizlar, 1.68 boyda mesela 48-52 kg kizlar. 1.55 boyda mesela 38-42 kg kizlar cekici geliyor. Sen ne bicim erkeksin erkek dedigin kalcali memeli kizlardan hoslanir diyorlar ama ben hic begenmiyorum. A75-B75 gögüsler, kücük popo, dümdüz kalca, veya kücük kalca, ince bacakli ince kolu, incecik belli bana daha cekici geliyor. Bir erkek olarak böyle bayanlardan hoslanmak kötü mü yaa. Niye kimse zevkimi kabul etmiyor ve laff atma geregi duyuyor? Neden goca götlü büyük memeli balik etli kadinlardan hoslanmak zorundaymis gibi davraniyorlar?