Bu akşam içtim...
Uzun bir süre sonra psikiyatri doktoruna gittim, doktor bana 5 mg ilaç verdi ve yarım iç dedi. Bu verdiği ek yeni ilaç. Benim düzenli içtiğim bir ilaç zaten vardı.
Fakat bende düzen takıntısı var, mükemmeliyetçilik var. Yani o hapı yarım değil tam içmem gerek. Yarısını ne yapacağım hem? Pislenir de falan. Ki dediğim gibi içtim de.
Zaten hap 5mg, yarısı ne ki? Minnacık bir şey. Zaten 1 ay sonra kontrole gidince bütün iç diyecek, yüksek ihtimal.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Hangi ilacı yazdı
Aripa
Solüsyon değil dimi aynen kırıp iç e mevzusu demişsin, ama doktorunun dediğine göre başlamanı öneririm en azından 2 hafta yarım için sonra tama geçersin
1 hafta
Doktor bir ay sonra gelene kadar yarım iç dedi. Yani yüksek ihtimal bir ay sonra bütüne çıkaracak. Fakat bu ilaç ek ilaç, ana ilacım farklı. Eskiden de bu tip ilaçları ek olarak yazınca birkaç ay sonra artık yazmıyordu. Yani bağımlı değilim. Yüksek ihtimal bu da birkaç aya değişir yine. Ama işte dediğim gibi 5mg ya, küçücük ilaç ya, atıyorum hepsini mideye :D
Ana ilacın Hangisi
Paxil 60mg. Ama onu da 80mg yaptım. Yani 60mg en yüksek doz, sabahları hepsini alırdım. Ama doktor hepsini birden alma sabah akşam böl dedi. 30+30 olarak içecektim fakat 30+10 ve 30+10 olarak toplam 80mg yaptım. Takıntılarım çok arttı, sosyal fobide var zaten.
Anaa bence sen direkt başka ilaç yazdır 80 fazla değil mi ya
10 yıldır içiyorum, son 4 yıldır 60mg olarak içiyorum, daha dünde 80mg yaptım işte
Obsesif misin sen tanın ne
OKB var. Tüm çeşitleri var ya bir de sosyal fobi var
Merhaba hapı bıraktım bir haftam kabus gibi geçti, çok fena yan etki yaptı...