Doktora gittiniz ve beş dakika ömrünüzün kaldığını söylese ilk kimi arardınız ve nederdiniz? 

Annemi..
Tebrik ederim 💐
Neden biliyor musun? Anneme durumu söylediğimde ne yapabiliriz diye çırpınmasına seyirci kalır ve ölmeden önce gerçek sevginin ne olduğunu bir kez daha görürdüm..
Yaaaaaa🌸
Öyleee🌸
Çok teşekkür ederim anneniz adına da çok mutluyum böyle evlat yetiştirdigi için 🌸
Ben çok teşekkür ederim ya, çok incesin🌸🌸🌸
Rica ederim neyse onu söylüyorum
O senin güzel bakışın 😊
😊😊
🥰🥰🥰
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim
güzel soru
Cevap
11Cevap
Kimseyi aramam. sigara içeirm ve keyfime bakarım
5 dk instagram postu yazar icimdekini dokerdim.
Çok iyi ya 👏
🙏💙
Valla o kadar hassas teşhise doktoru kutlarım ancak yeter
açardım bir tane müzik parka giderdim gölü izleyerek zamanın bitmesini beklerdim
Kimseyi aramazdım madem ölüyorum sesiz sedasız gitmek isterdim
Hayattan ümidim yok bir de birini mı arayacağım çekemem valla
5 dakka mı 😀 doktor bi çay kahve söylede içiliö ne telefonu
Ben kimseyi aramayıp şu şarkıyı dinlerdim 🤘🏻
https://youtu.be/mqWDU9UmI9Y?si=o_aOIDVYp5DdXIdTNerden biliyon 5 dk oldugunu trrek der evimin golunu tutarım yolda da instegram tiktoktan slow paylaşımlar yapar içimi döker fon müzikleri ile abanırdım
Beş dakika ömrüm kaldı? Nesin lan sen kahin mi derim doktoru döverim.
Başka bi doktoru arar tetkilere bakmasını rica ederim
Hızlı geçsin diye beklerdim.
Neden hiç ariycaginiz kimse yok
Neden
Herkezi oyle görmeyin bu ön yargılar yüzünden kimse kimsenin rengini iyisini bulamıyor zaten belki zamanı değildir ya da doğruyu bulman için yanlışları goruyosundur
Haklısın insanız ama kaybetme umudunu sevgisizde yasiyamayiz bi tek sevdiğimiz sevgilimiz eşiniz değil anneniz babamız kardeşlerimiz var
Ne sikintiniz var bilmiyorum ama inanın buna çok güzel sevenlerden var hiç bir kimse sizi buna kusturmesin izin vemreyin
Amin inşallah çıkar
Doktorun odasında mi öleceğiz 🤣🤣
Kimseyi aramazdım 🙄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?