Kuranı okudun mu sen hiç? rabbim siğil için ayet mi gönderecek? İslamla alay mı ediyorsun sen
Soran
+1 yıl
sen canım misin? Peygamberimizin önerdiği sigil duasi bile var nette kaldi ki sen kimsin de benimle bu sekilde konusuyorsun, yargiliyorsun!
Soran
+1 yıl
cok bilseydim sormazdim burada degil mi neticede burasi böyle bir platform.. kaldi ki okusam sana ne okumasam sana ne?
Cevap sahibi
+1 yıl
Dinimle alay ediyorsun
Soran
+1 yıl
senin dinim dedigin dinde tatli dil ile anlatmak var ama sen yargi dagitiyorsun ! sen gibi insanlar kendilerini ilahlastirip baska kisileri kucuk goruyorlar.. dikkat et şirke girme
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Dua bilmiyorum ama eczanelerden ilaç var Çok etkili
nasil bir ilac
Verrutol. Damlatiyorsun 1 hafta falan sonra gidiyo
etkili mi o oje gibi bi seydi
Damlatiyorsun. Oje gibi renkli değil. Yapistirici olur ya o gibi
tesekkurler genel cerrahiden randevu aldim yazar bi seyler umarim
Sonucunu bana bildir merak ettim🙂
yeni bi ayakkabi aldim ve tahris etti kucuk parmagimi.. basta nasir zannettim ama sanirim benden önce biri denemis ve bana bulasti sanirm
Sigil baska ama, dokununca aci hissediyormusun
biraz aciyor
Senin kafanı güzel. Hangi ilaç iyi gelir yazacagina hangi dua diyorsun 😂
Doktora gitmeye nedersin
harika fikir
👀😊
neden hiç akıl fikir ve beyin duası isteyen olmaz?
Duayla değilde ilaçla geçer bu tür hastalıklae
Küffar falan mısın sen
o ne demek?
Kuranı okudun mu sen hiç? rabbim siğil için ayet mi gönderecek? İslamla alay mı ediyorsun sen
sen canım misin? Peygamberimizin önerdiği sigil duasi bile var nette kaldi ki sen kimsin de benimle bu sekilde konusuyorsun, yargiliyorsun!
cok bilseydim sormazdim burada degil mi neticede burasi böyle bir platform.. kaldi ki okusam sana ne okumasam sana ne?
Dinimle alay ediyorsun
senin dinim dedigin dinde tatli dil ile anlatmak var ama sen yargi dagitiyorsun ! sen gibi insanlar kendilerini ilahlastirip baska kisileri kucuk goruyorlar.. dikkat et şirke girme
Doktora git
Bende istiyorum