Ölmezsin 5l den fazla su da içme sonra su zehirlenmesinin çaresi nedir diye soru başlığı görmiyim buralarda. Soğuk havada ufak bir yürüyüşte iyi gelir oksijen falan.
Rica ederim. Bu saatte yürüyüşe çıkamazsan balkon veya cam aç tenine soğuk deysin. o soğuk havada diyafram nefesi al. Burundan karına internete yaz çıkar. Onu yap 5 10 dk rahatlarsın. Ben yatıyom bb
Bol miktarda su iç tek seferde değil 5-10 dakikada bir 2 bardak iç ve yğrüyüşe çık kafein vücut tarafından emildi ve vücuttan çıkarmak için tüketmen gerekiyor enerji harcamalısın tempolu yürğ ve döndüğünde bir miktar yoğurt ye
Kafeinin zararları yok bile normalde. Ben 5 redbull bile içsem kalpte o kadar hızlı atmıyo. Metabolizmanı hızlandırıyo yağ yakıyorsun ve ayık tutuyo daha ne?😀
Evet beyfendi valla ne yazdığımı bile anlayamıyorum sadece elim titriyor lütfen yazmayın daha fazla sizi kırmak istemem belliki komik birisiniz ama ben şu an gülemiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yaramaz kana karıştı 5l falan su iç iç iç tuvalete git. Vücut kendisine gelsin
Teşekkür ederim İnşallah ölmem
Ölmezsin 5l den fazla su da içme sonra su zehirlenmesinin çaresi nedir diye soru başlığı görmiyim buralarda. Soğuk havada ufak bir yürüyüşte iyi gelir oksijen falan.
Allah razı olsun teşekkür ederim
Rica ederim. Bu saatte yürüyüşe çıkamazsan balkon veya cam aç tenine soğuk deysin. o soğuk havada diyafram nefesi al. Burundan karına internete yaz çıkar. Onu yap 5 10 dk rahatlarsın. Ben yatıyom bb
Çok iyi birisiniz bana destek olduğunuz için teşekkür ederim şu an sayenizde daha iyi hissediyorum çok teşekkür ederim iyi geceler 🙏
Bol miktarda su iç tek seferde değil 5-10 dakikada bir 2 bardak iç ve yğrüyüşe çık kafein vücut tarafından emildi ve vücuttan çıkarmak için tüketmen gerekiyor enerji harcamalısın tempolu yürğ ve döndüğünde bir miktar yoğurt ye
Bol miktarda yavaş yavaş su tüketin. Yoğurt ve ayran varsa bunları da tüketebilirsiniz
yarar tabi, derhal kus.
derdine ne oldu gece gece?
Kafein olduğuna emin misin😂
Evet?
Kafeinin zararları yok bile normalde. Ben 5 redbull bile içsem kalpte o kadar hızlı atmıyo. Metabolizmanı hızlandırıyo yağ yakıyorsun ve ayık tutuyo daha ne?😀
Bilmiyorum belki fazla strest yaptı bende ama haklısınız sanırım ben abartığım için böyleyim şu an
Senin hiç içeceğine ilaç koyup bayılttıkları var mı?
Hayır niye bu kadar garip sorular soruyorsunuz?
2 kaşık kafeinden korkuyorsun diye bu daha garip değil mi?
Haklısınız ama panik atak geçiriyorum şu an oyüzden korkuyorum
Google’dan baktım da böyle oluyorsan zaten ne bilim git at kendini biyerden hadi benimde kafam çatlak ama hepten bu kdr da dil🤣🤣
Ya niye böyle bana davranıyorsunuz çatlak falan ayıp oluyor gecenin bu vakti beni bu kadar zorlamasa yazmam zaten buraya demi
Sende şu an uğraştığına göre onunla var bişeyler🤣
Evet beyfendi valla ne yazdığımı bile anlayamıyorum sadece elim titriyor lütfen yazmayın daha fazla sizi kırmak istemem belliki komik birisiniz ama ben şu an gülemiyorum