Kimler Dişlerine iyibakıyor? Kimlerin Genç yaşta Köprü/Kaplama/protezleri var? Dişlerimizle aramıznasıl? ;)?

KimlerDişlerine iyibakıyor? Kimlerin Genç yaşt Köprü/Kaplama/protezleri var? Kimlerde haddindenfazla Gümüş Diş Dolgusu var? Dişlerimizle aramıznasıl? ;)
Güncellemeler
+1 yıl
Evet herkes görüşlerini paylaşabilirmi arkadaşlar lutfen.
Güncellemeler
+1 yıl
Bana Biride Desinki Lutfen Arkadaşım Benim 15-16 Adet Gümüş Diş Dolgum var Yahut Köprüm var konuşalım Fikir Teatisi Yapalım Benim bu konuda Konuşmaya İhitiyacımvar Desin lutfen. Burası bir fikir alışverişi platformu.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu konularda Yaklaşık 7-8 senelik araştırmaları olan nacizhane küçük çapta bir araştırmacıyım Araştırmalarıma katkıda bulanabilecek ve fikir teatisi yapabileceğim arkadaşlarla bu konuları konuşmakistiyorum. Evet arkadaşlar buyurun lutfen. Saygı ve sevgilerimle.
Güncellemeler
+1 yıl
Kimlerin Genç yaşt Köprü/Kaplama/protezleri var? Kimlerde haddindenfazla Gümüş Diş Dolgusu var? Dişlerimizle aramıznasıl?
Güncellemeler
+1 yıl
KimlerDişlerine iyibakıyor? Kimlerin Genç yaşt Köprü/Kaplama/protezleri var? Kimlerde haddindenfazla Gümüş Diş Dolgusu var? Dişlerimizle aramıznasıl? ;) Görüşler? Tecrubeler? Evet Yeni yılın ilk dakikaları.
Güncellemeler
+1 yıl
Hanımlar Arkadaşlar KimlerDişlerine iyibakıyor? Kimlerin Genç yaşta Köprü/Kaplama/protezleri var? Kimlerde haddindenfazla Gümüş Diş Dolgusu var? Dişlerimizle aramıznasıl? ;) Görüşler Tecrubeler?
Güncellemeler
+1 yıl
Çok sayıda Dolgusu Olan Arkadaşlar. Köprü Ve Kaplamaları Olan Arkadaşlar. Dişlerinizi Daha Estetik Daha Konforlu Kullanmak İstermisiniz? Yorumlara +1
Güncellemeler
+1 yıl
Hanımlar Arkadaşlar Diş hekimi koltuğuna oturmaktan bıktım diyenler Ağızımdaki tüm dişlerim dolgulu köprü&kaplamalarım var diyen arkadaşlar biraz olsun rahatlamak istemezmisiniz?
Kimler Dişlerine iyibakıyor? Kimlerin Genç yaşta Köprü/Kaplama/protezleri var? Dişlerimizle aramıznasıl? ;)?