Dün saat 12 de sol burnum kanadı ama 1 dkka bile kanamadı 2 peçete kadar kanadı telaşlanmadım bende annem tuzlu ayran yapmayı önerdi tuzu belirgin olsun iç dedi bende yaptım içtim 30 dkka 40 dkka sonra yine sol burnumdan bi kanama geldi çok güçlüydü bu sefer banyoya zor attım kendimi geçtiğim heryer kan oldu banyoya gidene kadar bi avuç kanadı çok şiddetli kanıyordu ağzıma bile kaçtı taksi çağırdım hastanenin aciline gidene kadar heryerim kan oldu taksi 10 dkkadan geldi 10 dkkadan fazla kanadı burnum takside hala kanıyordu gözümün önüne perde iniyordu acilde tampon yaptılar gözetim altında tuttular kalp atışlarımda yüksekti tansiyonumda yüksekti ama doktor kanamaya yol açıcak kadar yükselmemiş dedi resim koyamıyorum şu an banyonun son halini atıcaktım... 20 yaşındayım bu zamana kadar kanamam hiç olmadı neden olur? Tansiyonda tek burunmu kanıyordu bilmiyorum ki
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Tuzlu ayran büyük hata...
Burun iç yüzeyinde jılcal damarın vardır, gidip yaktırırsan jbb ye geçer
Ama içtim içime çekmedimki
😂😂😂tansiyonun artar burun patlar
Öylemi annemin arkadaşı tansiyon düşüklüğünde burun kanar belirgin tuz atsın az ayrana içsin dedi
Olur mu öyle şey)
Oldu
Tansiyonu daha da yüksrltip patlatmışsın kılcal danarı
Burnunda kuruma var mı?
Şöyle diyim size 4 gündür kütür kütür öksürüyordum ama öyle bi öksürük değil çok güçlü öksürüyordum ama burnum tıkalı değildi akmıyorduda sadece çok güçlü öksürüyordum gece gündüz
Öksürürken kılcal damarlardan birini patlattın yüksek ihtimalle, şu an nasıl oldun.
şu an iyi gibiyim burnum kanarken gözümün önüne perde indi sizce tansiyon yüksekliği değilmi?
Tansiyonum yüksek çıktı ama kanayacak kadar ciddi bi yükseklik yok dedi doktor
Kaça kaç çıktı?
11 e 7 sanırım
Öyle hatırlıyorum
Gayet normal tansiyonun
Yükselmeye başlamış dediler ilaç yaptılar düşürmek için kalp atışım 140 tı
Nabzımda yüksekti cihaza bağladılar hemen
Nabzım kalp atışım içinde damardan direk enjeksiyonla ilaç yaptılar bide burnuma tampon yaptılar sabaha kadar gözetim altında tuttular kalp krizi riskinden gönderdiler sabah
Çok geçmiş olsun, inşallah bidaha olmaz
Midemde balon var bide başıma gelmeyen kalmadı bu balon yüzünden akciğerime pıhtı attı yine hastanede yattım sürekli şekerim düştü bayıldım yine hastanelik oldum yarın kurtuluyorum
3 ayımız var daha ama yarın operasyona giricem
Hiç bi etkisinide görmedim artı yönünü
Kilo sorunun mu var
Şöyle diyim size ben anne karnında tiroid bezleri oluşmadan doğan bir insanım tiroid bezi eksikliğim var yani vücudumu çalıştırıcak beslicek bi hormon bezi yok öyle doğmuşum ailemde bilememiş doğduğum hastane yeni açılmış orada ben ilk bebekmişim topuk kanımı almamışlar 3 yaşında götürmüşler doktora boyum uzamıyor diye orada öğrenmişler o zamandan beri tedavi görüyorum çocukluğumdan beri kilo sorunum vardı şeker sorunum var bi ara kendi çabamla 28 kilo verdim ağır spor yaparak şeker ilacı içerek sonra sağlık sıkıntılarım yüzünden bırakmak zorunda kaldım astım olduğumu öğrendim Vertigo atakları geçirmeye başladım dövüş sporları yapıyordum kafama darbe almamam gerektiğini söyledi doktorumuz bizde bırakmak zorunda kaldık kilo aldım bende içtiğim ilaçlar yüzünden 100 kilo oldum balona karar verdik şu an hastalana hastalana 82 ye düştüm...
Allah yardımcın olsun, rabbim şifa versin
Ömür boyu benimle maalesef bir tiroid nodül oluşumu yok hala ama rabbime şükürler olsun sağlıklıyım zekiyim ve boyum uzun zamanında tedavi olduğum için