Aloe vera yagi. Meyve suyuyla karistirilip icilir mi?

Ben. Aloe vera yagini cilt icon saniyordum.. komsum beraber gittigimiz marketten. Aloe vera yagi Aldi uc kiloluk. " Bunu meyve suyuyla karistirip iciyorum dedi? Sasirdim. Aloe vera yagi meyve suyuyla karistirilip icilir mi? Eger iciliyorsa. En iyi ne zamandir icmek icin? Meyve suyuyla karistirip icen var mi ne faydalari var..( komsum Sabah kalktiginda ac karnina meyva suyuyla karistirip iciyor.. iciliyorsa eger bir icimde meyva suyuna ne Kadar karistirilmalidir?

Güncellemeler
+1 yıl
Not.. komsumun asiri tavsiyesi ile bende 3 litrelik aldim. Hi meyva suyuyla karistirilip icilecek bir yagi gibi gozukmuyor bu? Bosuna aldim sanki.. saglik maglik fazla dinlememeliyim herkesi (Aslinda Ben. Yillardir sabahlari ilk kalktiginda. bir kasik Sizma Zeytinyagini yillardir iciyorum.. bagirsaklari cok iyi tuttugunu biliyorum. Komsumun. Her Sabah Aloe vera yagi ictigini yeni ogrendim.. bende sabahlari deneyecegim. Ama meyva suyuyla degil.. bir cobra kasigi olarak dusunuyorum..
Güncellemeler
+1 yıl
Ben yillardir her Sabah kalktigimda bir cobra kasigi Sizma Zeytinyagi iciyorum. 40 yildir hic aksatmadim.. simdi. Aloe vera yagi icmeyi dusunuyorum Sabah ilk kalktigimda ama komsum ozellikle meyve suyuyla karistirip icmeyi soyledi.. ama ben bir kasik Aloe vera alacagim. sabahlari faydasini gorursem editlerim.
Aloe vera yagi. Meyve suyuyla karistirilip icilir mi?