Güncellemeler
+1 yıl
Not.. komsumun asiri tavsiyesi ile bende 3 litrelik aldim. Hi meyva suyuyla karistirilip icilecek bir yagi gibi gozukmuyor bu? Bosuna aldim sanki.. saglik maglik fazla dinlememeliyim herkesi (Aslinda Ben. Yillardir sabahlari ilk kalktiginda. bir kasik Sizma Zeytinyagini yillardir iciyorum.. bagirsaklari cok iyi tuttugunu biliyorum. Komsumun. Her Sabah Aloe vera yagi ictigini yeni ogrendim.. bende sabahlari deneyecegim. Ama meyva suyuyla degil.. bir cobra kasigi olarak dusunuyorum..
Güncellemeler
+1 yıl
Ben yillardir her Sabah kalktigimda bir cobra kasigi Sizma Zeytinyagi iciyorum. 40 yildir hic aksatmadim.. simdi. Aloe vera yagi icmeyi dusunuyorum Sabah ilk kalktigimda ama komsum ozellikle meyve suyuyla karistirip icmeyi soyledi.. ama ben bir kasik Aloe vera alacagim. sabahlari faydasini gorursem editlerim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Düşük dozda karıştırılır. Sorun yok. Oldukça da bağışıklık güçlendirici bir etkisi var. Kullanılmasında sakınca yok.
Sagol aloe vera kutusunun ustunde 400 gr. Aloe verayi bir bardak meyva suyuna karistirin. diye yaziyor? Bu Kadar yagi cok degilmi?
400 gr mı? Bardak meyve suyu yaklaşık 200 ml. bence oransal sıkıntı var. 1 litreye 400 ml dir o.
Dogru soyluyorsun...8 oz. Yaziyor. Bu ulkede degisik. Olcu birimi var. 8. oz..240. mg. ediyor.. bir bardak meyve suyuna karistirin icin diyor.. Ben her Sabah yillardir ac karnina bir cobra kasigi Sizma zeytinyagi iciyorum.. simdi onu birakip Aloe vera, yi sabahlari almayi dusunuyorum zeytinyagini birakacagim artik..
Unutmadan. meyve sulari burada genelde bir veya uc litrelik oranlarda. Ben bir litreye 240 gr. Karistirip deneyecegim cok yagli olursa azaltirim orani.. zaten bu aldigim uc litrelik aloe Vera iyi sonuc vermezse bir daha almam..( esim yabanci aloe vera cilt icin cok iyi diyor kirisikliklari aliyormus? Kadinlar ayri yonden. dusunuyor.. Ona gore Aloe vera mukemmel bir cilt icin komsum icinse " Bagirsaklari ve bagisiklik gucu icin icilmesi gerekiyor". Biri cilt biri icmek hangisi dogru bulmak lazim. Sagol bilgiler icin
800 ün üzerinde aloe çeşidi. var her aloe aynı değil. bazıları zehirli. endüstriyel alana da kullanılan aloe ile gıdada kullanılanlarda farklılıklar olabiliyor. güvenilir yerlerden almak çok önemli. ama evet çok faydalı bir besin aynı zamanda. sadece kozmetik olarak bakmamak lazım. uzun süre günde 1 çay bardağının yarısı kadar tükettim. bulursa yine tüketirim ama benim aldığım yer çok uçtu. Amerikan menşei üreticiden alıyordum ben.
Burada. Saat. 6.20. Aksam. Komsuyla simdi konustum.. bizim aldiklarimiz. Yagi degilmis. 100/100. Aloe vera suyu. Hic bir katki ve seker katimamis olani benim. Yagi sandigim. Yuzde yuz aloe vera suyu. Komsumun. Yaninda. Portakal suyuna karistirip ictim.. sabahlari. Ac karnina suzme Zeytinyagini devam edecegim. Aloe verayi gun icimde kullanirim.. Ben konuyu. Aloe verayi genelde cilt bakim urunlerinde gordugum icin yagi sandim. ve sabahlari ac karnina ictigim zeytin yagigla degistirmek icin aldim yagi saniyordum onu.. Simdi biliyorum ki. sadece meyve suyu..
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!