Bir ara bu diş macunu ortadan sıktı diye boşanan insanlar vardı, sahi ne oldu o insanlara? Sizin için diş macunun ortadan sıkılması sorun olur mu?
Ya fırçalasın da neresinden sıkarsa sıksın jsjsjs

#inci🌸
Bir ara bu diş macunu ortadan sıktı diye boşanan insanlar vardı, sahi ne oldu o insanlara? Sizin için diş macunun ortadan sıkılması sorun olur mu?
Ya fırçalasın da neresinden sıkarsa sıksın jsjsjs

#inci🌸
Türk insanı olunca hele ki Türk kadını olunca saçmalamada üzerlerine yok bu milletin normal yani Türk milletine düzgün iş var gel dersin 1 saniye de hayalet olur saçma sapan iş var dersin 1 saniye de yanında olur öyle saçma sapan bir Türk milleti var nasıl oluyorsa kendileriyle de gurur duyuyorlar daha nasıl saçmalanır onu gösteriyorlar
Bir ara öyle şeyler çok haber oluyordu. Şimdi noldu? Millet dişini fırçalamayı mı bıraktı?
Yoksa o zamanlar başka dert yoktu da can sıkıntısına diş macunundan mı bahane buluyordu
Macun benim istediğim yerden sıkarım istersem alt tarafından keserim öyle kullanırım. Bunlara takıntılı olan insanlar anne baba dayağı yememiş şımarıklar bana göre. 😃
olamaz, eğer böyle yoktan bir sebeb ayrılmaya bağane olduysa zaten çok önceden saygı ve sevgi yokluğu olmuştur ve bundan dolayı tahammül eşiği sıfırlanmıştir. Temeller oturmayınca minicik şeyler göze batar İnsanlara, ama sevince sayınca daha farklı bakıyor İnsan
Cevap
41Cevap
Çok saçma bi sebep olmuş olur ajaj… bende ortadan sıkıyorum
Sonra sıkar duzelir ya😃
Ortadan sıkınca noluyo tam olarak? Ben de ara sıra öyle yapıyorum yani boşanmaya karar verenler içjn bahane çok bence. İncir çekirdeğini doldurmayan saçmalıklara da boşanılır mı? Deli saçması.
Yok yahu buna ben takılmıyorum. Diş macunu pis bırakılmasın yeterli. Dış yüzeyi pislendiğinde huylanıyorum ben.
Bence güzel mizah ya ortadan diş macunu sıkmak. Bu yöntem sevilen kişiyi hafif gıcık etmek için kullanılır
Kafama göre istediğim yerden sıkıyorum, boşanma sebebiyse mutlu olurum.. Diş macununu ortadan sıktım diye boşanıyorsa..
Genelde ben de uyuz oluyorum diş macununu ortadan sıkanlara sonra sırf bu sebepten herkesten farklı macunum var
O gıcık olmada son noktadır. Bir şeylerin birikip birikip taşmasi için bahane idir. Bu nedenle normalde boşanilmaz..
Kendime ait macunum olduğundan, onun macunu beni ilgilendirmezdi.
Değildir aman tek derdimiz diş macunu olsun 😄
Her zaman alttan başlarım. Hiç huyum değil ortadan sıkmak..
Yakında nefes almak boşanma sebebi sayılacak
Ne alaksi varya gercekten hersey bir bahaneye bakiyor artik
encok erkekler yapıyor bızde duzeltıyoruz herzamanki gıbı gorev bılıncı zannetmem olmaz😬
Saçma bişey tabiki boşanma sebebi olamaz, bu yüzden boşanan karaktersizin önde gidenidir
İki macun alsınlar birisini ortadan sıkan diğerini de diğeri 😂
O bahane aramış boşanmak için merak etme o kişi kaşın üstünde gözün var diye boşanir
boşanma sebebi olmazda çok sinir bozucu ev halkı yapınca çok sinirleniyorum
Ortak diş macunu kullanılmaz olay biter herkes kendininkini kullansın
Sinirlerim bozuldu lütfen diş macununu ortasından sıkmayın 😂
Oldu duşta sıcak su kullanıyor diye de boşanılsın tam olsun 😂😂
Yakında insanlar için bir başına dağda yaşamak daha uygun olacak
Boşanmak için bahane arayan biri için gayet yeterli bir sebep:)
Tabi ki hayır boş bidat inançlar bunlar arkadaşlar inanmayın
Sadece boşanma sebebi değil diş macununun bekası içün ortadan sıkanın katli vaciptür
Bazı insanların hassasiyetleri var. Benim de mutfağın toplu olması dayanamam kılım😂
@ilman düzenli tertipli 😇
Hiç gülesim yoktu! Evlenip boşa küre çekmeseler bari.
Ben normal sıkıyorum.
O ortadan sıkarsa sıksın onun bileceği iştir
Avukat parasına yazık daha makul sebepler bulmak lazım.
Boşanmak için herhalde millet havadan sebep üretmeye başladılar.
Dış fırçalanmaması evet boşanma sebebi olabilir ama bu değil fırçalasın da o ben düzeltirim 😂
Dış macununa kim aldırış eder ki , neresinden sıkarsan sık kimin umrunda , boşanma sebebi titiz olmayışı olabilir sadece.
Yog anasının nikaa artık, Onlar da boșanmak için bahane arıyomuș aq
Dislerini fircaladigina dua etsin😂ne yazikki bir cok erkek dis fircalamadan bir haber
Ben sana katılıyorum bu konuda, lazım değil fırçalasın da neresinden sıktığı mühim değil.
Değil saçmalık
Vallahi ters bir anına gelirse evet
ben alttan yukarı doğru sıkarım
ne alaka, millet boşanmaya yer ariyor
Bu saatten sonra olur
Hayır olamaz saçma bir sebep
Millet boşanmak için bahane bulmaya başladı
Farketmez her yerinden sıkarım
Olabilir ama olmamalı
Kesinlikle olmalı gerçekten gıcık olduğum bir şey
Yok artık bu saçmalık
Ortadan sıkmayan yoktur jsbsb bu bir sebep olamaz