Direk bebeğin zihinsel gelişimini etkiliyor dedi doktorum ilaç kullanıyorum Şu an ama korku var içimde
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Akrabanın gelininde vardı ya ikiz bebekleri olucaktı düştü tekrar da olmuyor 3 yıldır çok dikkat et kendine inşallah atlatıp sağlıkla almak nasip olur bebis kaç aylık
Teşekkür ederim inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim, 3. aya girdik Şu an
bende de var ama daha küçük keseyi görücez haftaya umarım. sagliklidir bakalım inşallah Allah gönlüne göre versin çok zor hastalığı geç mi teşhis ettin bende de guatr hiper troidi vardi ama ilaç kullandım geçti ve tekrarlamadi
Maalesef 2. Ayda farkettik 1 aydır kullanıyorum Pazartesi tekrar baktıracağım devlette baktırdım sıra bulmak cok zor oldu muayene de cok kısa bilgi verip gönderdiler , kadın doğum da ilgilenmiyor dahiliyeye git dedi Pazartesi tamamen özelde baktıracağım inşallah sorun yaşamam korkuyorum , sağlıkla doğsun bebişlerimiz
Evet devlet bende aynı doktora bulamadım doktor hemen al gel haftaya kese yi görmek lazım dedi ama farklı doktoru buldum çok zor randevular hiç boşluk yok inşallah güzel şeyler olur kandil de şu güzel dileklerimiz geri çevrilmesin
Amin inşallah 🙏 devlette benim ilk 4 haftalık olmasına rağmen 6 haftalık demişlerdi kalp atışını duymadık dediler strese girdim cihazları tam net görüntüleme sağlamıyor ilk aylarda 1 seferde olsa özele muhakkak gidin derim 7. Haftada alınması lazım bebek yok dediler 3 aylık hamileyim Şu an ama doktordan ziyade cihazları ile alakalı bilginiz olsun 🌸
Benim değer şu an 1025 cıktı kese göremedim dedi değerim düşük haftaya gel görelim dedi değer im normal mi pek bilmiyorum siz bilirsiniz 2000 3000 felan olunca değer gözüktüğünü söyledi doktor kaç haftalık dedim bana bu değere göre hafta söyleyemem haftaya keseyi bir görelim ona göre hesaplicaz dedi ama sanırım bebek 5. haftaya girdi bu değer araştırıyorum 5 haftaya yeni girmişim çıkıyor doktor bilgi vermedi hafta vs neden bilmiyorum özel e de doğum a yakın gitmeyi düşünüyordum bir kaç defa muayne oda doğum a özel de giricem diye bu doktorlar in cihazları stres e sokuyor bana kese yok sonuç bekliycez dedi rahim duvarı doğal dedi ben yok sandım adetim de bugün 8. gun gecikmesi bende telaş ettim adet im bebek yoksa niye gecikti diye ama varmış kese mutlaka gözükür dimi haftaya gittiğimde sağlık li mi değil mi anlaşılır değil mi?
Keseyi görüyorlar ama bebeği göremiyorlar benim ki geç döllenme olmuş o yüzden kesemi göremedi dediğiniz gibi ilk rahim duvarını gördü ama sonrasında vajinadan muane ile gördüler rahmi ilk boş dediler sonra kalp atışı yok dediler çok strese girince özele gittim sonrasında ama naçizane tavsiyem 2 hafta sonra falan özele gidin 2. Muaneleri 10 gün içinde ücretsiz oluyor hem kalbini duyar hem bebeğinizi görürsünüz , bu arada bebeğin ölçüsüne göre haftasını söylüyorlar adet tarihi vs de soruyorlar ama ölçüye göre kaçıncı hafta ile uyumlu olgununu söylüyorlar 🙏
Yakınınızda ki özel hastahaneleri arayıp muayene ücreti alın hangisi en uygunsa ona gidebilirsiniz sonuçta takip amaçlı değil görme amaçlı gidiyorsunuz hepsinin cihazı iyi oluyor en azından içiniz rahat olsun
Şimdi baktım benim 2100 çıkmış ilk baktırdıgımda görememislerdi 10 gün sonrasında 32000 çıkmış
Haklı geçmiş olsun doktorunu aksatma asla