Sağlık Makat çatlağına botoks yaptıran var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Duyan deneyimi olanlar lütfen Güncellemeler+1 yıl burada anal falan saçmalayanlar iğrenç yazanlar bir gün başınıza gelirse beni hatırlayın. Hadi selametle Makat çatlağına botoks yaptıran var mı? Cevapla Botoks Soruları Beğen Paylaş Takip Et
hasegec Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 88% +1 yıl hassas bi islem saglam. yerde guzel sekilde yaptirin. ama suresi var. 6 ay maks 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Ne gibi riskleri var biliyor musunuz? Ya ameliyat ya bu olacak Yorumla hasegec +1 yıl kronikse ameliyat daha garanti. fistul var mi? Yorumla Soran +1 yıl Yok çok şükür Yorumla hasegec +1 yıl operasyondan once deneyebilirsin. olmazsa ameliyat denersiniz insalah sifa bulursun Yorumla Soran +1 yıl Ameliyatında zararı olur mu daha çok diye korkuyorum yaşım genç doktora danışacağım onu Yorumla Soran +1 yıl İnsallah sagolun Yorumla hasegec +1 yıl makat ve kalin bagirsak cok hassas cunku vajenle temasi var. cok yakin ve kritik bi nokta. doktorunuzu iyi secin Yorumla Soran +1 yıl 2 isim var aklimda birisi prof umarım iyi olur Yorumla hasegec +1 yıl insalah saglik sihat dilerim. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl kız anal yapmayın yaaa... bak şimdi bi sürü masraf yapcan... ver önden gitsin işte 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Anal falan yapmadım. Şu kandil günü öyle canımı yaktın ki umarım başına gelmez. Yorumla
anonimm11xc Takip Et Xper 6 Yaş: 26 1 yıl oldun mu 0 18 Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla anonimm11xc 1 yıl geçti mi peki Yorumla Soran 1 yıl Evet düzenli probiyotik al yediklerine dikkat et uzun sürüyo ama geçiyo Yorumla anonimm11xc 1 yıl aşkım öxelden yazabilir miyim Yorumla anonimm11xc 1 yıl sana Yorumla anonimm11xc 1 yıl cevap ver lütfen bu sorunu yaşıyorum Yorumla Soran 1 yıl Burdan sorabilirsin Yorumla anonimm11xc 1 yıl ne kadar sürede vardı bu sorun sizde peki benim 4 aydır var geçmiyor Yorumla Soran 1 yıl Uzun zamandır vardı teşhisten sonra da bi kaç yıl uğraştım bol hareket et hemen geçmiyor ama geçiyor Yorumla anonimm11xc 1 yıl şişlik var mıydu Yorumla Soran 11 ay Evet o kalıcı Yorumla anonimm11xc 11 ay hemoroid mi makat çatlağı şişliği mii Yorumla Soran 11 ay Makat çatlağı Yorumla anonimm11xc 11 ay sizde hemoroif olmuş muydu mor şişlik Yorumla Soran 11 ay Hayır olmadı hemoroif yok dedi doktor Yorumla anonimm11xc 11 ay sizde de acı var mıydı içten Yorumla anonimm11xc 11 ay kaç aydır vardı kronik miydi yani Yorumla Soran 11 ay Evet kronik Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
hassas bi islem saglam. yerde guzel sekilde yaptirin. ama suresi var. 6 ay maks
Ne gibi riskleri var biliyor musunuz? Ya ameliyat ya bu olacak
kronikse ameliyat daha garanti. fistul var mi?
Yok çok şükür
operasyondan once deneyebilirsin. olmazsa ameliyat denersiniz insalah sifa bulursun
Ameliyatında zararı olur mu daha çok diye korkuyorum yaşım genç doktora danışacağım onu
İnsallah sagolun
makat ve kalin bagirsak cok hassas cunku vajenle temasi var. cok yakin ve kritik bi nokta. doktorunuzu iyi secin
2 isim var aklimda birisi prof umarım iyi olur
insalah saglik sihat dilerim.
kız anal yapmayın yaaa... bak şimdi bi sürü masraf yapcan... ver önden gitsin işte
Anal falan yapmadım. Şu kandil günü öyle canımı yaktın ki umarım başına gelmez.
Botoks olma ama kür yapabilirsjn
Geçmiş olsun..
İgrenclesmeyin ya
Yok daha neler
oldun mu
Hayır
geçti mi peki
Evet düzenli probiyotik al yediklerine dikkat et uzun sürüyo ama geçiyo
aşkım öxelden yazabilir miyim
sana
cevap ver lütfen bu sorunu yaşıyorum
Burdan sorabilirsin
ne kadar sürede vardı bu sorun sizde peki benim 4 aydır var geçmiyor
Uzun zamandır vardı teşhisten sonra da bi kaç yıl uğraştım bol hareket et hemen geçmiyor ama geçiyor
şişlik var mıydu
Evet o kalıcı
hemoroid mi makat çatlağı şişliği mii
Makat çatlağı
sizde hemoroif olmuş muydu mor şişlik
Hayır olmadı hemoroif yok dedi doktor
sizde de acı var mıydı içten
kaç aydır vardı kronik miydi yani
Evet kronik