İki gün önce elimde kolumda karıncalanma (uyuşma gibi) batma felan oldu çok korktum acile koştum kalp grafiği çektiler kan aldılar sonucu aldık normal bir şey yok dedi doktor kas gevşetici iğne vuruldum boyundan gelebilir kaslardan sinir sıkışması da olabilir dedi.
Kan da ve kalp grafiğinde bir şey çıkmadı çok şükür ama hala tedirginim ve korkuyorum elimin üzeri iki parmağımın arasını çarptımmı sert biryere mi vurdum hatırlamıyorum çok acıyordu üç dört gündür acaba o sebepten sinir sıkışması olabilir mi? Çok takıntılı bi insanım ve korkuyorum aklıma her şey geliyor 😓?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Şimdi bu konu biraz derin. Kalpmis kanmis bu işe yaramaz.
Koldaki karincalama seni rahatsız ediyorsa kas grafi gibi bir şey çektir. Bu daha iyi.
Şimdi bu şikayet nasıl ortaya çıkar.
Carpma vurma, kolu gereksiz yere yorum sonra ters hareketle kalma. Mesela üstüne yatarak baski yapma. Baska bir seçenekte odemlesme ile olabilir.
Bunu Manuel terapi ile hallede bilirsin.
Ama oncelile biraz zaman lazım. Beklemelisin gecicimi yoksa kalicimi.
Bunu beklerken yapacağın bir kaç şey soyleye bilirim.
Kaslarin rahatlamssi için genelde evlerde bulunan kantoron ve zeytin cagini karistir.
Bunu hizli sekilde kollarina biri sursun.
5-10 dakika yagi guzelce yedersin.
Sonra üstünü bolca yag ile birak ve strec ile sar. 2 saat bekle.
Sonra sıcak bir su ile yika ve temizle. . temizlendikten sonra hizli sekilde soğuk suya tut kisa 30 saniye filan.
Bu seni baya rahatlatacak. Eger uyurken daginik sag sola donerek yatiyorsan ya da kolunun ustune yatiyorsan sirt ustu yatmani saglacak sekilde. Sag soluna engel kat donme.
Bu sekilde eger agri gecerse sabaha. Pek sorun.
Lakin devam ediyorsa.
Kas ve sinir zedelenmesi. Sebebi aranmali.
Bazen insanlar fark edemezsede. Bu pskolojik bir öfke sinirde patlamama sonucu vucuda vurur. bunun etkiside olabilir.
Yani kesin bir teshis yapmadan genel olarak anlatiyorum.
Ama kollarinda odemlesme varsa bu daha skintili.
Bu yüzden dedigimi yap. Sonucuna gore gerekli etkiye devam ederiz. Geçmiş olsun
YORUMUNUZA RESMEN HAYRAN KALDIM 😍🙏🏻DÜN GECE ZEYTİN YAĞI SÜRDÜ EŞİM MASAJ YAPARAK BUGÜN KARINCALANMA BATMA OLMADI BİR İKİ KEZ AZICIK HİSSEDER GİBİ OLDUM OKADAR ONUN DIŞINDA KOLUMDA AZICIK AĞRI OLDU Bİ ARA ODA BERELENDİ GALİBA MASAJ YAPARKEN ONUN AĞRISIYDINDİYE DÜŞÜNÜYORUM BU GECE GENE AYNI UYGULİCAZ OKADAR İYİ GELDİ Kİ ÇOK KORKUYORDUM BİŞEY Mİ VAR DİYE ZATEN TAKINTILI İNSANIM ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM 🤗
Nedemek bir faydası olduysa ne güzel.
Bu arada ağrı devav ediyorsa eğer. hafif hafif.
Koltuk altinin tam ortasindan aşağı doğru yavaşça eşiniz bastırarak bir masaj yapabilir. Bu oradaki kaslarıda rahatlatır. Ve en son boyun ve sırta kuluc denilen kisima ufak baskılar ile masaj yaparsa. Sinir ve kas ağrıları tamamen ins. Ortadan kalkar.
Sifa olsun
Olabilir