Sıkıyorum iğne ile bile patlattım sadece kan geliyor geçmiyor bunlar hep böyle mi kalacak geçer mi nedir bunlar 

Terramicyn kullan diyecektim ama belki daha kuvvetli antibiyotik merhemler vardır. O yüzden ezbere olmasın ilaç durumu , doktor görmeli bence. Çoğaldığına göre demek ki yayılıyor yavaş yavaş.. Geçmiş olsun 👍🏻
Kullandım şu an sürdüm
Aaa o da geçirmiyorsa artık , mutlaka doktora gösterin bunu.
Cevap
10Cevap
Bir şey yedikten sonra dudaklarını sabun ile yıka bir daha çıkmaz. Hazır yiyecekler de buna dahildir.
Geçerse vallahi yıkarım zaten yıkıyorum hep ama geçmiyor ki
Kardeşim yıkıyor olsan orası yağlı olup patlamaz. Sen dediğimi yap
Parlamaz*
Yıkıyorum vallahi hergun sabah akşam yuzumu yikiyorm
Sabah akşam mı diyorum ben ya? Ne yersen ye, ardından dudaklarını sabunla yıka. Sabunu azıcık bir şey sıksan yeter
Tamam ya abi ne kızıyorsun 🥹
Gecicek mi emin misin
Bak ben işe giderken öğlen yemeğinde sadece 2 gün aksattım hemen bir tane sivilce çıktı. Sen farketmesen de her yiyecekte yağ var, bir kaç güne düzelecek görürsün.
Ama biri 2 yıl oldu nerdeyse geçmiyor
Ağzını yıkadıktan sonra teramisin kullan ancak krem kolay çıkmıyor fazla yayma nokta atışı yap.
Nasıl kolay çıkmıyor heryere yaydim ben 1 saattir hala dudagimda
Temas ettiği yerden çıkmıyor. İki saat elimi yıkıyorum sürdükten sonra 😂
Haaa evet ya cidden 😂
Bir dermatologa görün ya, kıl kökü enfeksiyonu veya yağ bezesi olabilir bu. Bilmeden bızıklayıp durma, daha beter edebilirsin yani.
18im ergenlikten de olabilir diyorum ama arasından bir tanesi iki yıldır var son bir ayda diğerleri de çıktı gecmicek diye korkuyorum
Geçer sıkma ya da ine batırma ne kadar ine batırırsan o kadar çoğalır
Ama geçmiyor ucu yok içinde iltihapsa eğer dışa çıksın diye yapiyodum
sadece orada varsa git birine okuyup üflettir nazar var sende
Ya ne nazarı abi bak işine ya
Evt cpk güzelsin diyen çok o yüzden mi oldu ya acaba ben inanmak istemiyom böyle şeylere tıbbi bir yanı var bence
bak güzelim dudağına baktım üç tane göz var sivilce olsa bilirim farklı olur başka bölgende de olur detaylı açıklama istiyorsan gizli olmayan yere geç anlatayım başıma gelmiş ki söylüyorum inanıp inanmamak sana kalmış yine de krem falan öneririm ama bence detayı öğren ona göre hareket et
Sıkma enfeksiyon yayılır antibiyotikli krem kullan
Geçirir mi ki o biri 2 yıldır beri var
Eczaneden yazdirmam mi gerek
Aaa o bende var gerçekten yarar mı ise derinin altında ama ucu da yok
Offf çok sağol ins ise yarar
10 gün tamam yazarım 10gun sonra ama 😂
Patlattıjca daha cok cıkar.. Krem sür oraya ama kremler hakkında bılgım yok onu arastır.
Patlattigin icin tekrarliyo birak kendiliginden gecsinn eger gecmezsede kendin elleme bir cildiyeye gorun
Patlamiyo ki çok sert arasından biri 2 yıldır vardı sonra yavas yavaş diğerleri de cogaldi
Cogaliyosa sıkıntı sen en iyisi bi doktora gorunn cok kotu gozukuyo cunkuu
Ne dicem ki doktora
Cildiyeye gidiceksinn soyliceksin boyle seyler cikti diye ki kendisi gorucek zaten ilac falan verir belki ciger filmide isteyebilirr
Ama ben bide ergenlikteyim 18im acaba ondan mi
Olabilir cok tuzlu yagli yiyosan ondanda yapiyodurr icin rahat olsun diye birde hemen gecmesini istiyosan diye dedimm
Oyanama iz kalır yemekten sonra temiz tutarını gecer
antibiyotikli krem sür dokanma
Gecmiyorrr
Ergenlikte olduğum için zaten çıkıyor yüzümde de 18im
Ahahhshaha evet aslında azgınım biraz ama sivilceyle ne ilgisi var ki
Sen gormicene göre fikrini kendine sakla
Patlatma daha kötü olur
Geçmiyor ama
Doktora git cildiyeye krem merhem verir sen patlattıkça daha kötü olur sayısıda artar hijyene dikkat et
Patlamiyo ki
Sıkıyorum iğne ile patlattım dedin ya ondan dedim
Cildiyeye randevu al
Alamam 18im küçüğüm daha acaba ergenlikten mi
Ne alakası var yaş ile alt tarafı doktora gidiceksin
Ergenlikte sebep olabilir ama böyle dudak etrafında olmaz
Geçer mikrop kapmıştır
Biri 2 yıldır var nasi gecicek
Doktor?
Hormonlardan kaynaklı olabilir
Bunlar az su içmenin belirtisi
şey sandım :D