Ciğerler fena dolmuş. Salgından nasibimi ben de almışım. İğneden ödüm kopar dedim doktora vurunman lazımndedi

Ciğerler fena dolmuş. Salgından nasibimi ben de almışım. İğneden ödüm kopar dedim doktora vurunman lazımndedi

Selam akar, antibiotik var orada. Ama korkacak canını çok acıtacak bir durum yok meraklanma. İğneyi vurduğu an ve ilk 1-2 dakika belki bir yanık sızı hissedersin.
Aklım gidiyo korkmak ne kelime
Kank yıllarca türevi iğne yemiş biri olarak süreci anlatayım belki daha da kolaylaştırır. Şimdi yakmaktan kastımız sızlaması. Bilmiyorum alkol içiyormusun viski shot ladığında böyle yaka yaka miğdeye indiğini hissediyorsun ya. Heh işte bu da sanki damarına üflüyorlar da hafiften şişiyor gibi acının yüksek olmadığı ama sık sık rastlamadığın bir his veriyor. Bunu garipseme. Böyle bir sızı olacağını bilirsen şaşırmaz ve paniklemezsin. Böylece aslında acısız olduğunu anlarsın. Fakat o his garip olduğundan ve garipsediğinden olağandan daha değişik hissedebilirsin. Şu an anlattım az çok tahmin ediyorsun bu yüzden panikleme rahatla. Öyle ahhh ohhh yaptıracak ağrılar sızılar olmuyor.
Aşırı gerildim ya
Ters etki yaptıysa özür dilerim kanks. Ama bilinmeyen korkutur bilinen şey daha az korkutur mantığıyla süreci anlattım. Ve korkacak gerilecez kendini kasacak hiç bir durum yok cidden :D
Cevap
3Cevap
Prednol'u yaparken hemşirenin eline bağlı bir durum ağrıyıp ağrımaması ama yaptıktan sonra bir kaç dakika bacağını sürükleyebilirsin :))
O kadarmı ağrıtıyor yaaa 😌
Biraz ağrıtır tabi vurunurken. Ama sorun yok, bunlar insanlar için, dayanılmayacak bir şey değil.
Of hemde nasıl bacak felç
Deme 😪
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?