Meraba ben yazz doğum kontrol hapı kullanıyorum 24 +4 tane normal de 28. gün regli oluyorum fakat geçen ay 28. gün değil de yeni kutuya basladigim ilk gün oldum. Bu ay da yeni kutuya başlamama rağmen hala regli olmadım bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Doğum kontrol hapları %100 guvenilecek kadar değildir ! Airetten o zman regl olmuş olabilirsin belki ama şu an da stresten düşünmekten olamıyor olabilirsin tamamen psikolojine bağlı desem inanır mısın?
Ben yıllardır bu hapı kullanıyorum ve ilkkez bole bisey başıma geliyor kendi doktoruma da sordum oda hala devam et böyle şeyler olur dedi ama ben çok kafaya takıyorum stres yapıyorum
Evet haklısın düzenli bir şekilde kullandırtmışlığım vardır...
Çok kafaya takıp stres yapmaktan korkmaktan psikolojikmen buna hazır olmadığından dolayi regl olamıyorsun halbuki akışına bıraksan hiçbir şey olmayacak biliyorum ve bilmen lazım bu durumu no panik no stres dene birsz emin ol regl olacağının farkına varırsın :)
Bu hapı kullanırken şu an regli olamam büyük ihtimalle çünkü yeni kutuda 5. gundeyim
Ve o kadar kötü bisey ki regli olcak gibi vücudum çok tuhaf ben bide bu son 4 beyaz hap kullanırken ne olur ne olmaz die ertesi gün yutmuştum acaba o hormonlarimla oynamış olabilir mi
Hormonlarınla oynamaz sen yazarken bile farkına varıyorum psikolojikmen stres belirtisinden regl olmadığının kendin bile yazıyorsun " regl olacak gibi vücudum çok tuhaf " diye hazır olman lazım bu duruma gerçekten? Yaşın kaç bu arada
Zaten ben çok stres yapıyorum her geciktiginde böyle oluyorum
25
Himm dedim belki ergenlik dönemi diye stres yapıyorsundur da genç bir kadınsın bence stres yapmaman lazım akışına bırakman lazım her geciktiginde stres yaparsan regl düzenin daha da bozulur :)
Zaten normal de bozuk doğum kontrol hapını sırf düzene girsin die kullanmaya basladigim da 15 yaşındaydım arada bıraktım bırakınca da 3 ay da falan oluyorum duzensizligim var galiba hala ordan kaldı ben de bu stres
Yıllardır kullandığını belirtmiştin ilk başta zaten :) evet daha da düzenleşebilir canım benim bı erkek olarak bunu söyleyebiliyorsam sana senin hakkında ( kadınsal olarak ) birşeyler biliyorum demektir stres yapmasan aynı gün bile regl olabilirsin bence :)
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattin inanki
Erkekler kadınların içini rahatlatmak için olmalıdır ve Ben senin içini rahatlatmak için yaratılmış bir erkeğim :) diyorum :)
Hiç bir doğum kontrol hapı %100 koruma sağlamaz geçmiş olsun
Hamile kalacak bir olay mi yasandi biz gerisini nerden bilelim knk
Doğum kontrol hapı ne için kullanılıyor zaten
Baska seyler icin de kullanan var
Erkek de lazım. Sadece hap yapamaz o işi.
Evt kalınır
kalınır evet
İçersen kalırsın ben doğum kontrol uzmanıyım
Nasıl yani
Hamile kalırsın yani
Düzenli kullanılan ilaç da nasıl bole bisey olabilir
Yumurtlama dönemindeysen ilaçta içsen oluyor
Sanmıyorum o dönem de değildim ben
Ne soruyosun o zaman bacım 🤣🤣
Ya ben her geciktiginde aynı stresi yaşıyorum psikolojikmen etkileniyor vücudum
Psikolojikmen hamile bile kalırsın bu kafayla ilaca gerek yok
Ay cok sağol ya vala çok yardımcı oldun
Ne demek bacım vazifemiz
Evli misiniz
Hayir
Abla sen ilişkiye girmişsin büyük ihtimalle hamile kalırsın çünkü hastanede her şey ortaya çıkıyor hata yapmışsın
Değilsin
Peki neden regli olunmuyor
Sitresten
Ama normal de 28 günlük bi hap bittiginde hep oluyordum ve bu hapa hiç ara verilmeden devam ediliyor çok tuhaf 8lk kez bole bişeyle karşılaşıyorum ve yıllardır kullandigim ilac
İlsun
Bu ay bu hapı kullanırken olunmaz ozaman regli oylemj
Ne diyem