Merhaba arkadaşlar, yarın uçuşum var fakat ben 4 gündür bir diş ağrısı çekiyorum ama yüzümün sağ kısmını felç eden derecede bir diş ağrısı, sanki kafamı matkapla deliyorlar. Ne alaka diyen olacak fakat aklıma takıldı, uçağa binersem kabin basıncı olduğu halde illa ki basınç hissedeceğim. Bu basınçla daha da kötü olur diye korkuyorum ağrım, bilgisi olan var mı sizce iptal mi etmeliyim diş ağrım geçene kadar?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence uçuşunu ertelemene gerek yok.
Apranax fort, minoset plus ya da majezik kullana bilirsin ağrısını azaltmak ya da kesmek için
Eczaneden sprey al eğer satıyorlarsa
Spreyin işe yarayacağını sanmıyorum ya geçen ağrı için anestezi yapıldı o da 2 saat anca rahatlattı
Tuzlu su ile gargara yap, yanağına buz tut.
Sprey acil durumlarda işe yarıyor, Türkiyede eczanelerde satılıyor mu bilmiyorum ama dişime sıktığım gibi hemen uyuşmaya başlıyor ağrısı geçiyor saatlerce.. ağrı başlayınca yine sıkıyordum. Üç günlük tren yolculuğumda almıştım çok işimi gördü.
Teşekkür ediyorum, sormak lazım ama işte benim olay baya ciddi… buzu koyduğum an sanki yüzüme ateş düşüyor gibi bir acı siz düşünün artık o derece
İhmal etmeyin ciddi veya değil sprey bir kaç saatliğine mevcut alanı uyuşturduğu için ağrı geçer, tekrar başladığında yine sıkarsınız. Yolculuğunuz zehir olmasın en azından, sonra dişçiye gider çözümünü bulursunuz.
Tekrardan teşekkür ederim bakacağım sprey olaraktan. Ama yüksek ihtimalle bilet yanacak yani erteleyeceğim yolculuğumu, içime hiç sinmiyor.
Neden ki? yurt dışı seyahatiyse ertelenebiliyorsa erteleyin ama yurtiçi ise gittiğiniz yerde dişçiye uğrayabilirsiniz hemen.
Yurtiçi uçuş, ben burada dişçiye uğradım. Kanal tedavisi dedi ve ertesi güne randevu vermek istedi, saçma olan ise iltihaplı olan dişe şu anda nasıl bir işlem sağlayabilir? çok saçma geldi.
Dişçi değilim elbette ama bende kaç kere kanal tedavisi yaptırdım, içerideki apseyi iltihabı akıtıyorlar ya da temizliyorlar, iki seanstan oluşuyor. Önce kanal tedavisi yapıp içerisini ilaçla doldurup bir iki hafta geçici dolguyla geziyorsunuz sanırım o anda iltihap ölüyor diye biliyorum.
Evet aynı şekilde bende de mevcut kanal yaptırmıştım 4 tane dişimde var, ama inanın hiç gözüm yemedi bu halimle. En ufak bir şeyde ağrı başlıyor. Sadece tek tarafta değil, iki taraflı, her türlü yani acı çektirir bana. Bu iltihap geçtikten sonra yaptırmayı planladım, düzenli olarak antibiyotik kullanıyorum henüz. Yorumunuz için teşekkür ederim tekrardan.
Doktor mu verdi yoksa siz kendiniz mi kullanıyorsunuz?
Doktor verdi, zaten biliyorsunuzdur reçetesiz alınmıyor antibiyotik doktor kontrolünde kullanıyorum
Çok geçmiş olsun, yolculuk iptal oldu.. Sağlığınız daha önemli tabiki, şimdide ağrınız varsa ılık suya tuz koyup ağzınızı diş bölgesine çalkalayın, ağrı kesici alıp uyuyun. Migren için baş ağrısı ilacı kullanıyorum o da diş ağrısını 30 dakikada geçiriyor.
Çok teşekkür ediyorum, umarım kısa sürede geçer. 🥲
Umarım, iyi geceler.
Yolcuuk iptal demenizin sebebi ilacı doktorun yazmış olması mı bir yerde okumuştum sanki rapor alınması gerekiyor uçağa binerken deniliyordu
Siz kendiniz iptal edeceğim dediniz)) Bilet yanma durumu yoksa erteleyin.
Yanıyor bilet 1.400₺’den sadece 19₺ iade ediliyor ama sağlığım daha önemli tabii ki 😅
19 TL mi hey maşallah insan onu iade etmeye utanır. Sağlığınız daha önemli tabi, gideceğiniz yerin pekte acelesi yokmuş demek ki.
Acelesi yok, sadece ailem bekliyor en geç zaten 1 hafta geç giderim pek de bir şey olmaz :)
Aile ikinci plana atıldı))
Ahah tabi ki hayır özledim onları olur mu öyle şey :) anne baba da çalışıyor evde kedicikler de var, annem biraz daha erken gelmemi istiyor eve yardım etmem için
Zaten antibiyotik içiyormuşsunuz uçuşu iptal etmeden gitseniz, sürpriz yapsanız mutlu olurlar. Çok kalmayacaksanızda geri döndüğünüzde tedavi olurdunuz. Tabi sizin tercihiniz, aile bekler kedi beklemez)
Kafamı karıştırdınız şimdi😅 nişanlım ve ailesinin yanındayım şu anda gittiğimde daha başka bir yere de gitmeyeceğim napsam ben de bilmiyorum yarın ola hayrola:))
Yani elden ayaktan kesilmediniz sonuçta gitseniz daha iyiydi) Şimdi ertelerseniz ileride başka bi bahane daha bulursunuz, yeni aile edinince yoksa eskisinin kıymeti mi kalmadı?)
Ay hayır öyle bir şey yok tabii ki😅 önceliğim eğer çok çok ağrım olmaz ise gitmek olacak tabi ki duruma göre ayarlayacağım
Git git vallahi git, bak ben diyorum sonra keşke gitseydim diyeceksin
Güncelleme; bindim ve geldim😅
Helal olsun reis, çok beklenen mesaj hele şükür geldi)
Apranax kullanın ağrıyı geçiriyor
Teşekkür ederim, ama baya bir şişti yanak ve çene kısmım sürekli zonkluyor, yşne de işe yarar mı iltihap olduğu halde
Bende yaramıştı tatilde benimde başıma geldi eczaneden aldım geçirdi yarım saat içinde