İkisinede sıkıyorum ve kaç gün kullanmalıyım bilen biri yazarsa acil
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Uzun süre kullanma içinde steroid var kızarıklık ve rahatsız olan gözün durumu düzelir düzelmez kesmelisin
Hasar olmayan gözüme de sıkıyordum yanlışlıkla iki kere gitti o gözüme (ve küçük kist varmış onun için yazmıştı da onu nasıl anlayabilirim)
Sadece bir kaç kere geldiyse sorun olmaz ama hasar olmayan göze kullanma! Kontrol için 1 ya da 2 hafta sonra tekrar git
Çok teşekkür ederim ve bı tane daha bir şey yazdı fucithalmic diye onu sıktiktan sonra 15 dakika bekleyip bunu sıkıyorum bunu ne kadar süre kullanmam gerekiyor bilginiz varmı🥺
O krem şeklinde muhtemelen kontrol sonrası devam ya da farklı bir ilaçla devam edebilir. Kontrol için gittiğinde ilaçların mutlaka yanında olsun
Damla şeklinde o da merhem gibi biraz tamam çok teşekkür ederim düşünüp yazdığınız için hasarsız gözüme kullanmayacagim birdaha
Rica ederim çok geçmiş olsun, bence şimdiden randevu oluştur ve kontrol e mutlaka git göz ihmale gelmez🙏🏼
2 hafta beklettigim için acilde birse yok demişlerdi özele gittim ilk başta aslında yaabanci cisim kacmisti çıktı saniyodum sonra çok gözümle oynadim bir şey varsa falan peçete hasarlamis olabilirm.. gözden de çok anlamadigim için bilmiyorum tam olarak ne yapacağımi kist de geçer umarım 10 gün sonra filan tekrar doktora giderim çok saolun
Çok geçmiş olsun… Özelde de bir sürü para bayılmaman için söylüyorum belli bir süre de sanırım kontrol randevusu ücretsiz ya da daha az bir ücret ile olabiliyor. Ücret aslında en son düsünülecek şey gibi ama kullandığın ilaçların fayda gösterip göstermemesi de önemli o yüzden 1 hafta 10 gün ideal
İşte 300 lira gitti şu an özel gittim için birdaha gidince alirlarmi bilmiyorum her şey para zaten develtte dikkatlice bakmadılar bile bişey yok diyip gönderdiler
Özeller de de direkt ameliyat ya da operasyon denilebiliyor para kazanmak için bu tarz bir durumda da ani karar verme
Bana ameliyattan bahsetti aslında alabiliyoruz direk dedi ama küçük zaten dedi birde yaşım küçük olduğundan içinmiş bilmiyorum çok üstünde durmadı. Şuanda da batma ağrı vesaire var ağrı normalde batma tam bilmiyorum kist yaparmi die çok tahriş etmekten de olur mu çünkü gitmeden her gün 2 hafta geçsin diye erteledim ve oynadim sildim filan göz hassas olduunu düşünemedim iste
Bulabiliyorsan düzgün bir devlet hastanesine randevu alabilsen senin için daha iyi olur
Bu verdikleri ilaçlar sizce gecirmezmi ona da randevu alabilirim bakarim ama hastanelerden çok yoruldum kaç aydır çekiyorum bı kaç şeyden daha eskiden hasta olmazdm hiç şu 4 aydir herseyi yasadim gibi işte hayat
Devlet hastanelerinde ki doktorların ameliyat yapalım ekstra para kazanalım gibi bir derdi yok. Eğer düzgün bi devlet hastanesinde iyice incelenirse, daha çabuk sonuca ulaşırsın
Özele ilk defa gittiğim için önceden de başka bir şey için gitmiştim ama yani devlette bazen aldırış etmiyor fazla ama daha çabuk sonuca ulasirsam daha iyi benim icin
Özel de bunu bildiği için istediği şekilde seni yönlendiriyor. Eğitim Araştırma Hastaneleri, Şehir Hastaneleri kadro olarak çok daha iyiler onlara bir bak istersen
29 falan randevu alabiliyorum biraz geç ama yapcak bişey yok galiba. Birde ilk başta sorduğum ilacı sabah öğle akşam 1 kere uygulicam çok fazla kullanma demiştiniz de kaç gün kullanmam iyi olur 10 gün sonra giderim tekrar ama 10 gün kullansam bir şey olur mu?
O kadar bilgi sahibi değilim yanlış yönlendirmeyim seni kullanabildiğin kadar kısa kullanman mantıklı olan
Sizi de yordum kusura bakmayın iyi akşamlar bu arada çok teşekkür ederim diğer gozumede kullanicaktim yanliskla sizin sayenizde bilgili oldum çok saolunn bu ağrı batma çok kötü kafamı da bozdu😂:)
Estf. Hiç önemli değil biran önce iyileş 😊
İnşallah ya hemen geçer umarim 💖
Elbette. İlacın içinde kortizon var ve fazla kullanmaman lazım doktorum mesela 7 gün kullan demişti. Tabi tedaviden tedaviye değişiyor.