D- dimer kantitatif: Referans aralığı 0-5
Çıkan sonuç: 0,58 e nabızda kırmızı ile gösterilmiş bacağımda çok varis var acaba akciğerime pıhtı mı atacak çok korkuyorum kalbim de çok sıkışıyor.
D- dimer kantitatif: Referans aralığı 0-5
Çıkan sonuç: 0,58 e nabızda kırmızı ile gösterilmiş bacağımda çok varis var acaba akciğerime pıhtı mı atacak çok korkuyorum kalbim de çok sıkışıyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayır anlamlı bir yükseklik değil , ama yine de için rahat etsin istersen bir ara kadin doğuma git Şu an korkulacak bir şey yok
Ay çok teşekkür ederim bu olağan durumlar yani olabilir sonra düzelir yani
Evet yani o değer 1in üstünde olsa anlamlı olabilirdi Şu an normal
Biraz limonlu su falan iyi gelir mi normal seviyeye gelmesi için limon kan sulandırır ya hani 5 aylık hamileyim düşük riskini geçtim limonlu su içebilirim değil mi
Yok gerek yok bir şeye
İçimi rahatlattınız huzurla uyuyabilirim artık
Geçmiş olsun
Buradakiler ne bilsin doktora sor sağlık ocağında ebeye falan git
Acilden geliyorum hiç bir şey demeden eve gönderdiler internetten bakıyorum pıhtılaşma diyor yüksek çıkması hala kalbim sıkışıyor polikliniğe randevu al diyor bana
Sakin ol.. herhangi bir poliklinige git yarın. Doktora kibar bir şekilde derdini anlat. Randevu alamadım. Çok sonraya verdiler hamileyim geceleri uyku uyuyamıyorum şu rapora bi bakar mısınız diye rica et..
İnternette yazanlara aldanma. İnternete bakarsak ben çoktan ölmüştüm. Psikolojisini bozuyor insanın.. en basit bir baş ağrısı yazsan beyin tümöründen kanserden bahsediyor bakma o yüzden. Yarın dediğimi yap sen.. halden anlarlar herhalde..
Kadın doğuma gideceğim artık işimi şansa bırakmak istemiyorum p. tesi randevum Allah'ım korusun bişey çıkmasın ne bebeğim de ne bende
Allah korusun Rabbim yardımcın olsun inşallah.
İnternetten bakma acil bir durum olsa acil bakardı bebeğine zarar verirsin korkuyla. Panik atak hastasıyım seni anlıyorum bakmaman çok zor biliyorum lütfen 3-3-3 kuralına bak bi sakinleş yat uyu madem acile de gitmişsin sabah polikliniğe git erkenden
maalesef bu ne diye merak edip bakıyorum sonra da uyuyamıyorum hamilelik uyutmuyor ki hep rahatsızlık yaşıyorum offf off
Panik atak geçiriyorsun kuzu sakin ol bebeğini düşün onla konuş sohbet et biraz düşünme bunları düşündükçe panik seviyen artar
Sizin var mı bebeğiniz
Yok ben bekarım çocuk da panik ataktan dolayı düşünmüyorum nişanlım da biliyor ama bir kedim var onu bana verene bin şükür benim paniğime o iyi geliyor
Dimi hissediyor hemen gelip yatar kucağına benim de vardı oğlum yüzünden dışarı gitti şimdi olsaydı ona sarılır teselli bulurdum gece herkes uyurken böyle panik olunca bir teselli arıyor insan o teselliyide hayvanlar veriyor kedim gece ne zaman uykum kaçsa gelir benle otururdu oda uyumazdı
Git doktora danis sagliksiz bilgiler alma burdan.
Kanda pıhtılaşma kötü