Cok sacma ya onane ben istersem alirim uyuz oldum ya onceden iciyordun artik hadi ordan yani kim bilir bide ne iciriyo awk kimseye guven olmaz haksiz miyim
Güncellemeler
+1 yıl
İciyordum*
Nisanlim bana her gun c vitamini icirmeye çalışıyor sizce c vitamini diye baska ilac veriyor olabilir mi?
Gordum knk kutusunu da oyle getiriyor cay tabagina koyup ic diyodu iciyordum yani de ne zikkim olduguna guven olmaz aw Zaten depresyonda gibiydim bi ara belki ne zikkim verdiyse onun etkisindendir sence olabilir mi? Ben mi kuruntu yapiyorum?
Bak anlatıyorum diyelim ki senin bir psikolojik rahatsızlığın var ve ona karşı kullanman gereken bir ilaç var o ilacı doğru şekilde almazsan evet durumun daha kötüye gidebilir doktorun dediklerine uymazsan ama ortada psikolojik bir rahatsızlık yokken depresyons giremezsin depresyonu ne sanıyonuz aq qü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İçtikten sonra hatırlamadığın bir zaman dilimi oluyor mu
Yok olmuyor
Peki sende istek anlamında bir artış vs?
Ama bir ara depresyonda gibiydim psikolojik ilac mi veriyor acaba diye dusunmeye basladim
Şu an iyiyim
Ne zaman verdi ki ilacı
Ara sira veriyor iste
Daha icmem bu gun icmedim mesela
Peki aranıza içtikten sonra yakınlaşma oluyor mu
Yok benim nisanlim anani becerdikten sonra amdan sogumus
İlacın kutusunu şeklini vs hiç görmedin mi bacım
Gordum knk kutusunu da oyle getiriyor cay tabagina koyup ic diyodu iciyordum yani de ne zikkim olduguna guven olmaz aw Zaten depresyonda gibiydim bi ara belki ne zikkim verdiyse onun etkisindendir sence olabilir mi? Ben mi kuruntu yapiyorum?
Psikolojik ilaç depresyon yapmaz Ziya aksine düzenler
Ya bi dizi vardi kucuk hanimefendi diye
Yıllar once o dizide kiza ilac verip psikolojisini bozuyorlardi o dizinin etkisinde kaldim heralde
Gerci ona iyne falan da yapıyorlardi hanlis hatirlamiyorsam
Ama belki depresyona sokan ilacta vardir hatta uyku ilaci falan sokuyormus diye biliyorum ben
Sokabiliyormus*
Bak anlatıyorum diyelim ki senin bir psikolojik rahatsızlığın var ve ona karşı kullanman gereken bir ilaç var o ilacı doğru şekilde almazsan evet durumun daha kötüye gidebilir doktorun dediklerine uymazsan ama ortada psikolojik bir rahatsızlık yokken depresyons giremezsin depresyonu ne sanıyonuz aq qü
Deminde anandı
Anasıyla mı nişanlandı 🤔
Trol takiliyo
Ciddiye almıyoruz
İçme sende
İcmiyom artik trip atiyor hasta olursan bakmam diye mktirsn gitsn
Kafayı yemiş o ya
Niye
Oyle ddin
Hergün içirmek normal değil hasta olsan tamamda
her şey olabilir
Ne olbilir kii