Sağlık Böbrek kisti ve böbrek iltihabı aynı şey mi? Şeyma11111 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Böbrek ve kisti ve böbrek iltihabı aynı şey midir? Güncellemeler+1 yıl Böbrek kisti ve böbrek iltihabı aynı şey mi? Kist 8 cm olması kötü bir durum mu? Böbrek kisti ve böbrek iltihabı aynı şey mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
yavrupenguen Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aynı şey değil. Durumu tam olarak açıklarsan daha iyi yardımcı olabilirim 0 2 Yorumla Şeyma11111 +1 yıl Bugün annem ultrasona girdi ve doktor böbrek kist 8 cm demiş kötü bir durum mu ilaçla tedavisi oluyor mu Yorumla Manolyacelik 3 ay Seymacim naptiniz? Ayni durum bendede var ama 3 cm Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Sanırım hayır küçükken böbrek iltihabı için iğne olurdum aklıma geldiBöbreği börek diye gördüm başta açlıktan herhalde 0 0 Yorumla
RuuDy_RuuD Takip Et Master Yaş: 44 , eic 73% +1 yıl İltihabı vücut atamayınca bir zaman sonra kist oluşuyor... 0 0 Yorumla
derya5675 Takip Et Xper 2 Yaş: 20 +1 yıl Kist kitle oluyor iltihap mikrop kapması diye biliyorum kiste ameliyat lazım ama iltihap genelde ilaçla geçiyor bilemedim canım aklıma geldi geçmiş olsun💖💖 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Aynı şey değil. Durumu tam olarak açıklarsan daha iyi yardımcı olabilirim
Bugün annem ultrasona girdi ve doktor böbrek kist 8 cm demiş kötü bir durum mu ilaçla tedavisi oluyor mu
Seymacim naptiniz? Ayni durum bendede var ama 3 cm
Sanırım hayır küçükken böbrek iltihabı için iğne olurdum aklıma geldi
Böbreği börek diye gördüm başta açlıktan herhalde
İltihabı vücut atamayınca bir zaman sonra kist oluşuyor...
Kist kitle oluyor iltihap mikrop kapması diye biliyorum kiste ameliyat lazım ama iltihap genelde ilaçla geçiyor bilemedim canım aklıma geldi geçmiş olsun💖💖
Kesinlikle değil
Kısmen
Farklı şeydir