Esimle evlendik evleneli iliskiye giremiyoruz , hicbir sekilde girmiyor sanki orasi cok dar artik sorun olduguny dusunmeye basladim doktor vajinusmus dedi ama bir sorun olduguna da baksin diye rintgen de istedim bu islem nasil çekiliyor
Karindan mi cekiliyor nasil cekiliyor
Karindan mi cekiliyor nasil cekiliyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Teshısı koymus zaten ama once doktor sonra psıkologla ılerle yanı kendını rahatlatma yontemını kendın bulamıyosa destek al. Rontgen bıldıgım kadarıyla ustten cekılsede kontrol edebılmek ıcın alt kısımdan da bakabılıyolar oyle oldugunu duydum ama doktora gore yontemde degısebılır.
Uzun bir oral yaptır gevser
Ahahahha kardesim hicbir sey fayda etmiyor anladin mi
Eder ustaca yaparsa eder
Baldızımda da vardı sanırım benzer bir sorun
Eee sonuc
Sonuç onu rahatlattım ve açıldı.
Çok zor oldu
Ne diyon ya
Yanlış biliyorum ama bu yardımcı oldu ona. Ve kimse bilmiyor. Zaten bizde kalıyordu.
Pislik insalar hala var demek ki
Yani sende sorunlarınla yaşamaya devam et tabi
Em azindan senin gibi igrenc seyelr yapmiyoruz
Zevkliydi aslında iğrenç olsa yapılmaz zaten
Saçmalama. Neyse geçmiş gitmiş şeyler
Yav defol
Dedi ve tekrar saçmaladı
Esini de al , esinde senin kardesini babani alsin hep birlikte yapin
Anlaşılan siz ailede böyle yapıyorsunuz bana verdiğin tavsiyeye bakılırsa babanla çok mesai geçirmişsin. Ve böyle konuşmaya devam edersen bende böyle konuşmaya devam edeceğim.
Ahahha ben boyle konusmuyorum farkindaysan sen konusuyorsun yok baldiz maldiz diyorsun benden boyle birsey duydun mu? Ahhahahaha kendi aileni one surunce nasil kudurdun 😂 noldu zoruna mi gitti
Ayrica benimki tavsiye degildi sen baldiz maldiz diyorsun bu kadar esinin kardesine kadar sapittiysan ailenle beraber sapitin diyorum sonucta sizde aile kavrami yok ya hani 😂 buda tavsiye degil olani diyorum
Anladım ama senin sorununla ilgili yorum yaptım benzeri baldızımda vardı diye. Sen olayı tüm aileme bağladın.
Benim sorunumla baldiz ne alakaa abi, ne alaka pis seylerinizi kendinize saklayin. Baldiz miş miş seninde kardesin bir gun birilerin baldizi olur haberin ola
Ya benim ablam birinin baldızı zaten. Ama bahsettiğin sorun aynısı baldızda
Yav kardesim bakdizin sorunu sana ne dusuyor sanane yahu sanane bu ne bicim soylem ayni durum olsa dahi sanane aw seni ne ilgilendiriyir madem oyle ablanda bi rahatsizlik olur enistesi bi guzel skwr
Ya banane elbette. Zaten haberim yoktu ki benim. İçine girdiğimde farkettim öyle çıktı ortaya. Eşiyle cidden ilişkiye girmekte zorlanıyorlarmış hayır çocuk da yaptılar ama bu kadar dar hiç görmemiştim.
Ahahhaha kardes sen harbi sorunlusun sen dassak geciyorsun anladik😂 vajinusmus da hicbir kadin baska insanla dahi iliskiye giremez az kulturlen ogren cahil cahil dolasma etrafta
Vajinusmus nedir onuda aciklayayim; iliskiye girmeye calistiginda vajinadaki kaslar kasilarak partnerin girmesine engel olur, hicbir sekilde iliski gerceklesmez
Vajinusmus olan biri cocukda yapamaz bu arada :)
Cahillik değil olanı söylüyorum sana. Ve o gece bir kadeh şarap içmişti
Cahilsin ki cocukda yaptilar diyorsun vajinusmus olan cocuk yapamaz beyinsiz
Neden çocuk yapamaz? Ya ben gerçekten beyinsizim ya da sen laf ola beri gele konuşuyorsun. Beni kışkırtıyorsun böyle saçmalayarak. Hakaret ederek kendini küçük düşürme.
Abicim bak abicim hicbir vajinusmus hastasi cocuk yapamazzzz vajinusmusdan kurtulmadigi surece. Sen kendinle mi celisiyorsun kadin vajinusmus diyorsun cocuk yaptilar diyorsun😂 lan tanidigim akrabam 10yildir iliskiye giremedi evlendi evleneli birak cocugu. Bos konusuyorsun yani bossssssss. VAJİNUSMUSU bir ogren sen
Birde neden yapamaz diyor vajinusmus hastalik psikaytri gerektirir cinsel terapi gerektirir. Veya botoks. Kaslarin kasilmamasi icin yapilmasi gereken botoks. Bunlar olmadan iliski saglanamazzzz
Eşine değer veren birisi yapamaz evet ama baldızım neden boşandı bilmiyorsun. Ancak atıp tutuyorsun.
Burdan detau veremiyorum ama merak efiyorsna anlatırım bayan çok bilmiş
Abicim bu deger degil deger degil lan anlamiyon mu aw salagi hastalik bu hastalikkkkk hasta bir insan iliski yasayamiyor cunku orasi vajinasi sorunluuuuuu
Deger ne alaka cahil seni
Yani merak ediyorum inaanlar neden bu kadar canım gibi hakaret ediyorlar çok bilmiş bilmiş. Karşında bir tecrübe edinmiş birisi var merak edip sormak yerine canım gibi olmaz yok paikoloji yok felsefe yok dötüm yok oram aptal aptal konuşup duran insanlar var. Umarım sen onlarsna biris değilsindir 😅🥰 ve haatalık böyle diyip kendine set vurarak iyileşme sürecinin önünü kapatırsın dediğin gibi psikolojik etkisi çok yüksek.
Ahhaha kardesim benim psikolojikten cok istemsiz kasilmalarim var, bununda etkisi cokoooookkk ve bilio bilmeden bos bos konusma vajinada da kist var bos bos yorum yapma defol surdan
Yani her şey olabilir ama bu bana böyle davranma hakkını vermiyor sana. Kendinle ilgili konuşabilirisn sen bu bahanenin arkasına da sığınıyor olabilirsin ama bunu aşanilen insanlara yok siz o halde hasta değildiniz demen çok saçma. Yaa nasıl başardınız anlatırmısın demek yerine yok sen malsın hasta değildir imkansız gibi bir duvar örmek. Yani anlıyorum paikolojin iyi değil bu konuda ama saçma da gelse çözümşere yapışmalısın bence.
Aynen kardes
Yav he hee
Psikiyatriste gitmelisiniz