Kadınların birbirine "kilo almışsın ama yakışmış" sözü bir nevi laf sokmamıdır altında bir şey aramak mı lazım😒

#inci🖤
Kadınların birbirine "kilo almışsın ama yakışmış" sözü bir nevi laf sokmamıdır altında bir şey aramak mı lazım😒

#inci🖤
Bu kadınların güzellik ve kilo takıntısına hiç anlam veremiyorum. Bir atasözü var bir dirhem et bin ayıp örter derler. Ayrıca bazı kadınlara kilo aşırı yakışıyor bu da bir gerçek
Niye laf sokma olarak düşünüyorsun ki. Ciddi söylemiş olabilir. Bazı insanlar üç beş kilo alınca, daha da yakışabiliyor. Yüzü fiziği daha dolgun duruyor. Kadın olsun, erkek olsun, kilo aldığında, dahada güzelleşenlerden var. Şahsen bi kız arkadaşim vardı. Üç beş kilo aldı, daha da güzelleşti, yakıştı bu durum. Çevremde öyle, bir, iki kilo alıp, olgunlaşan, yakışan, kızlar da gördüm. Laf sokma olarak düşünme. Laf sokacak birisi diye düşünüyorsan. O ayrı. Ozaman her lafını, laf sokuyor mu, diye algılarsın.
O zaman söyleme şekline ve mimikle bakalım daha sağlıklı olur.
Söyleme şekli ve mimiklerinden ziyade. Kim olduğu, seni ne olarak gördüğü, aranızdaki yakınlığa bakmalı diye düşünüyorum. Mesela, fesat birisidir. Arkadaşının arkadaşıdır. ya da seninle arası, limone olan birisidir. Ondan şüphelenirsin. Ama en yakın arkadaşın, güvendiğin, sevdiğin biri söylese, acaba laf mı soktu diye düşünmemek lazım. Kalbi temiz birisi hakkında süphelenmek de yanlış
Ben eskiden zayıf olduğumda bana "kilo al, çok zayıf duruyorsun." derlerdi, kilo aldığımda da "kilo sana yakışmış" diyorlardı. Vicdanen düşündüğüm zaman hak vermemek de elde değildi, yani kişiye göre değişir ama bana söylendiğinde küfür veya hakaret olduğunu sanmıyorum açıkçası.
Kilolu biri kilo verince "kilo vermişsin ve çok yakışmış" diyebiliyorsak, çok zayıf biri de kilo alınca "kilo almak sana yakışmış" diyebiliriz. Bunda hiçbir problem yok. Problem olan ortalama kilodan daha yukarı çıkan birine bunu söylemek.
Cevap
25Cevap
Adam acımamış bari iki kürekte toprak atsin jsjs
Sabah aynı şeyi yaşadım. Biraz kilo almışsın ama yakışmış dedim ablamız.
Peki sana nasil etki etti 😀
😀duası amin jsjsjs
Ay ne alakası var ya
https://www.youtube.com/embed/Vbp6Ug03x74Hahaha😂😂
Yani kilo almanın neresi kötü bir kadınlar sorun ediyor bunu çıtı pıtı olmaktansa etli buzlu olmayı tercih ederim , senin sorunun cevabı ise =İLTİFAT
😀hayır sifir beden olacagiz
Balık etliler herzman candır 🤣
hahhaha :D bi iğneleme hissedilir bu cümleyle
hoş geldin 💕ya hani bide diyet yapıyorum, küfür eder gibi bunu demesi
çevremizdeki hassas terazi gibi kilo takibi yapanlara kulaklarımızı tıkıyoruz 🙉 diyet motivasyonunu bozmasın🐣
Nezaket icabı da olabilir her şeyi de kötüye çekmemek lazim
O sırada 3 aydir diyette olan ben🙄
😀😀 emojiye laf etmiş bende diyorum ne diyor bu jsjsjs
Hiç umursamam ben aynaya baktığımda mutluysam kimse benim moralimi bozamaz, içimden kendinle git uğraş, derim!
Kimseyle de böyle muhabbetlere girmem.
valla erkek söylerse altında bir art niyet aramam onlar düz ama kadınların her sözünden bir nem kaparım ağzı başka gözü başka der onların
Dün dediler bana, Çağrı götü büyütmüşün diye etlenmişsin güzel olmuş dediler, hemen diyete girmeliyim bence iltifat değil :D
Bunu diyenin samimiyet derecesine göre değişir.
Hele desinler , vurarim onlari , ben zayıflama martonundayken 😂😂
Yok kötü düşünmemek lazım bence belki gerçekten yakışmıştır.
Kadın kadına söylüyorsa sıkıntı.
Erkekler olanı söylüyor genel olarak.
Bir kişiye söyledim bunu hiç öyle bir niyetim yoktu bilemicem şimdi başkaları ne niyetle söyler
Babaanne ve ananelerin kilo almışsınn guzum lafı bir iltifattır
Teşekkür ederim gecerim. Kilo almışsam hangi cümle kırabilir beni? Hakikat ortadaysa?
Kadın kafasıyla laf sokmaktır, erkek kafasıyla yakışmışdır demekdir gjjk
Tam tersi buyul iltifattır. Kilo almak, ile kilolu olmak arasındaki fark bu
Kilo almışsın ama yakışmış. = İltifatlı küfür
Hain dom domlar😒
Bazılarına gerçekten yakışıyor
Bence kotu degil cunku yakismis dedi
Yoo iltifatların en güzelidir kdkdmdm
Kişiye göre degisir
Laf sokmalı iltifat 😂
Yok söylenebilir. Bazen kilo yakışıyor.
ağır küfür dava açsan mübbet yer
Değildir