Merhaba,
10 gündür göğüs kafesimde kaslarda çok ve sürekli ağrılarım var, aşırı yorgun hissediyorum, sürekli uyuyorum ve yatmak zorundayım.
Ekg, kan tahlili ve röntgen temiz çıktı.
Doktor arkadaşlar varsa bu fibromiyalji midir başka ne olabilir?
Merhaba,
10 gündür göğüs kafesimde kaslarda çok ve sürekli ağrılarım var, aşırı yorgun hissediyorum, sürekli uyuyorum ve yatmak zorundayım.
Ekg, kan tahlili ve röntgen temiz çıktı.
Doktor arkadaşlar varsa bu fibromiyalji midir başka ne olabilir?
Bende aynı durumdayım kardeşim benimde göğüslerimde aşırı ağrı var sürekli saniyelik sancılar giriyor ve aşırı derecede hassas parmakla dokunsam bile açıyor yaklaşık 5 aydır var bendede bu durum daha önce hep çarpıntı felan oluyordu şimdide ağrı başladı bende panik bozukluk hastasıyım size kesin fibromiyalji tanısı kondu mu?
Cevap
0Cevap
Size tavsiyem tek doktorla kalmayıp başka bir doktora'da görünmeniz çünkü gözden kaçan bir şeyler olabilir
Tamam, teşekkür ederim
Rica ederim
Stresli misin genel olarak
Aşırı derecede, psikyatra gittim ilaç kullanıyorum ama emin olmak istedim daha önce böyle olmamıştı, yani kalp çarpıntısı felan oluyordu da
Bende de aynı belirtiler var hiçbirsey çıkmıyor psikolojik diyorlar yine de tabi tedbir almak gerek
Ne zamandır var sende
Birkaç yıl olacak var fakat son 2 aydır aşırı derecede şiddetlendi
Anladım çok geçmiş olsun yorgunluk uyku hali oluyor mu peki
Teşekkür ettim maalesef rutin işlerde bile yoruluyorum uyku halide mevcut beni stres çok tetikliyor
Anladım benim de yeni oldu stres çok etkiliyor işte maalesef
Depresyon olum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?